Advert

Büyükşehir, Nar Fidanı Dağıtıyor

Şanlıurfa’da tarımsal üretime yönelik desteklerini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale’deki fidan üretim tesislerinde ürettiği nar fidanlarını Şehit Nusret Meyve Fidanlığında vatandaşlardan gelecek talepler doğrultusunda dağıtacak.

Büyükşehir, Nar Fidanı Dağıtıyor
Büyükşehir, Nar Fidanı Dağıtıyor Admin
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı Ağaçlandırma ve Bitki Üretimi Şube Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde dağıtımı yapılacak olan nar fidanları 10’lu deste şeklinde çıplak köklü olarak teslim edilecek.

Nar fidanı almak isteyen vatandaşların http://app.sanliurfa.bel.tr/fidan/ web sayfasına girerek istenilen bilgileri yazdıktan sonra kaç adet nar fidanı talebinde bulunduklarını da belirtmeleri gerekiyor. Fidan dağıtımı gelen talepler ve stok durumuna göre değişiklik gösterebilmektedir.

Başvurularını yapmak isteyen vatandaşların 5 Şubat 2021 tarihine kadar internet ortamından başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Vatandaşların bilgilerini eksiksiz girmeleri de son derece önemli aksi takdirde yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

urfa çağdaş şanlıurfa büyükşehir nar fidanı tarım destek
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı