Advert

Eyyübiye’deki parklara farklı türlerde yeni ağaçlar dikilecek.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeye kazandırılacak yeni parklara ekimi yapılacak, farklı konseptlerdeki ağaç türlerini barındıran, fidanlık alanını ziyaret edip, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eyyübiye’deki parklara farklı türlerde yeni ağaçlar dikilecek.
Eyyübiye’deki parklara farklı türlerde yeni ağaçlar dikilecek. Admin
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçeye kazandırılacak yeni parklara ekimi yapılacak, farklı konseptlerdeki ağaç türlerini barındıran, fidanlık alanını ziyaret edip, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha yeşil bir Eyyübiye için ilçe genelinde yeni park alanları oluşturmaya devam eden Eyyübiye Belediyesi, yapılacak olan parklara ekimi yapılacak farklı konseptlerdeki ağaç türlerini barındıran fidanlık alanıyla da aynı zamanda tasarruf sağlıyor. Fidanlık alanını beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Ali Çiftçi, Abdullah Toprak ve ilgili birim amirleriyle birlikte ziyaret eden Başkan Kuş, alanda süren çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı. 12 parkın açılışını yapan, birçok park yapımının çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi, yapılacak yeni parklara ekimi yapılacak farklı konseptlerdeki ağaç türlerinin bakım ve gelişimini de yapıyor. Alanda incelemelerde bulunan Başkan Kuş,” Yemyeşil Eyyübiye için durmdan çalışmaya devam edeceğiz. Dedi.

Daha yeşil bir Eyyübiye için çalıştıklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Göreve gelmeden önce en büyük hayalim yemyeşil bir Eyyübiye’ydi. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yaptık. 12 parkımızın açılışını yapıp, ilçemize kazandırdık. Birçok parkın yapım çalışmaları da devam ediyor. 2021 yılında da Millet Bahçesi ile mesire alanlarıyla ve parklarıyla ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bunları yaparken de sıradan parklardan ziyade temalı ve modern parkların yapımını gerçekleştireceğiz. Yine tasarruf tedbirleri kapsamında fidanlık alanı oluşturduk. Yapacağımız parklara ekimini yapacağımız farklı türlerdeki ağaçları barındıran fidanlık alanımızı kurduk. Arkadaşlarımız hummalı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. İnşallah daha yeşil bir Eyyübiye için de durmadan çalışacağız.” Dedi.

urfa çağdaş eyyübiye park ağaç başkan kuş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı