Advert

Başkan Baydilli Esentepe Esnafıyla Buluştu

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Esentepe Mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştirerek esnafların taleplerini ve sıkıntılarını dinleyerek not aldı

Başkan Baydilli Esentepe Esnafıyla Buluştu
Başkan Baydilli Esentepe Esnafıyla Buluştu Admin
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli esnaf ve vatandaş buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Baydilli Esentepe Mahallesinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Başkan Baydilli esnaf ziyaretinde maske ve mesafe kurallarına riayet ederken, esnafı da pandemi tedbirlerine uymaları konusunda uyardı.

Esnafın ve yolda karşılaştığı vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Baydilli, karşılanabilecek talepleri not alarak sorunun çözülmesi için gerekli talimatları verdi. Esentepe mahallesinde yapılan çalışmaları da vatandaşlara aktaran Başkan Baydilli, daha güzel bir Karaköprü oluşturmak için vatandaşların da görüş ve önerilerini önemsediklerini ifade etti.

Başkan Baydilli, "Esnafımız pandemi nedeniyle zor günler geçiriyor. Biz elimizden geldiğince onların yanında olmaya, bizim çözüme kavuşturabileceğimiz sorunları varsa çözmeye çalışıyoruz. İlçemizin daha iyi yerlere gelmesi, kalkınması için esnaf ve vatandaşlarımızın da mutlu olması gerekir.

Biz de bugün Esentepe mahallemizdeki esnafımızı ziyaret edip hayırlı işler dilemek, varsa sorunlarını dinleyip çözümü için çalışma yapmak istedik. Gerek yolda karşılaştığımız vatandaşlarımız gerekse esnafımız sağ olsunlar bizi güler yüzle karşıladılar. Biz de onlara layık olmak için her zaman daha yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa başkan baydilli karaköprü esnaf
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı