Advert

Karaköprü Kırsalında Yol Çalışmaları Sürüyor

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelere hizmet götürmeye devam ediyor. Yarımtepe Kırsal Mahallesinde köy içi yollarda stabilize malzeme döşeme çalışmasıyla yollar yenileniyor.

Karaköprü Kırsalında Yol Çalışmaları Sürüyor
Karaköprü Kırsalında Yol Çalışmaları Sürüyor Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerde de yol çalışmalarını devam ettiriyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından kırsal mahallelerde köy içi yollarda stabilize malzeme döşeme çalışması yapılıyor. 

Yarımtepe Kırsal Mahallesinde yollarda stabilize malzeme döşeme çalışması devam ederken, yapılan yol çalışmasıyla köy içi yollar tozdan ve çamurdan arındırılacak.

86 kırsal mahalle ve 90 mezra olmak üzere 186 kırsal yerleşkeye dokunan ve hizmet götüren Karaköprü Belediyesi kırsaldaki vatandaşların yağışlı havalarda çamur nedeniyle yollarda sıkıntı yaşamaması için çalışıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kırsal mahallelerde yolları yenileme çalışmalarını yoğun bir mesaiyle yürütüldüğüne dikkat çekerek, "Kırsaldaki vatandaşlarımıza hakları olan hizmeti götürmeye devam ediyoruz.

Yarımtepe mahallemizde de köy içi yolları stabilize malzemeyle yenileyip çamurdan arındırıyoruz. Daha önce tüm kırsal mahallelerimizde bu çalışmayı bitirmiştik. Şimdi tekrar bozulmuş yollarda stabilize malzeme serimiyle yenileme çalışması yapıyoruz. Kırsaldaki vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Biz de gerekli hizmeti götürmek için kırsal ekiplerimizle canla başla çalışıyoruz" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde köy içi yollarda stabilize malzeme döşeme çalışmalarını kış şartları el verdikçe yoğun bir şekilde sürdürecek.

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü kırsal yol çalışma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı