Advert

Başkan Kuş, sağlık çalışanlarını unutmadı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, pandemi sürecinde yoğun emek sarf eden sağlık çalışanlarını unutmadı. Başkan Kuş,” Sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.” Dedi.

Başkan Kuş, sağlık çalışanlarını unutmadı.
Başkan Kuş, sağlık çalışanlarını unutmadı. Admin
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, pandemi sürecinde yoğun emek sarf eden sağlık çalışanlarını unutmadı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Balıklıgöl Devlet Hastanesindeki sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Beraberinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, İl kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı ile birlikte Balıklıgöl Devlet Hastanesine geçen Başkan Kuş, burada Başhekim Dr. Eyyüp Şelli ve sağlık çalışmalarıyla bir araya geldi. Pandemi sürecinde fedakarca çalışan sağlık çalışanlarını unutmayan Başkan Kuş ve beraberindekiler, sağlık çalışanlarına karanfil takdim edip, Kadın Kolları üyeleri tarafından evlerinde hazırlanan ikramları verdi. Başhekim Dr. Eyyüp Şelli ve hastane yönetimiyle de görüşen Başkan Kuş ve beraberindekiler, sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Sağlık çalışanlarının bu zor süreçte büyük emek harcadıklarına şahit olduklarını belirten Başkan Kuş, “Her zaman sağlık çalışanlarımızın yanında ve emrindeyiz.Kadın Kolları İl Başkanımızın, Kadın Kolları İlçe Başkanımızın size karşı olan duyarlılığı ve  hassasiyetleri bizleri mutlu etti. Allah sizlerden razı olsun. Pandemi döneminde en çok yıpranan, en çok fedakarlık gösteren arkadaşlarımız sizlersiniz. Ben şahsım adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bu hizmetinizden dolayı Ahirette de emeğinizin karşılığını almayı nasip eylesin. Tabiri caize bir savaş içerisindeyiz ve bu savaş içerisinde en önde olanlar sizlersiniz. Allah sizlerden razı olsun. Savaştakilerinin duası makbuldür, sizlerden dua bekliyoruz inşallah.” Dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ise, “Sağ olsun Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş ve kıymetli eşleri bugün birlikte sizleri ziyaret ediyoruz. Bizlere eşlik eden Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanımız Mehmet Moğal ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız Gülten Balcı ile birlikte sizlerin yanınızdayız. Mart ayından bu yana göstermiş olduğunuz çok özverili çalışmadan ötürü sizlere teşekkürü borç biliyoruz. “ şeklinde konuştu.

urfa çağdaş eyyübiye başkan kuş sağlık çalışanı pandemi kadın kolları
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı