Advert
Advert

Başkan Alagöz: Esnaf Zor Günler Geçiriyor

Şanlıurfa’da birçok esnaf yaşanan pandemiden dolayı işyerlerini kapatarak faaliyetlerine ara vermek zorunda kaldığını belirten CHP Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Alagöz, İşyerini kapatmayanlar vatandaşlara hizmet verenlerde ayakta kalabilme mücadelesi veriyor. Dedi.

Başkan Alagöz: Esnaf Zor Günler Geçiriyor
Başkan Alagöz: Esnaf Zor Günler Geçiriyor Admin
Advert

Urfa Çağdaş/ 

Haftanın belirli günlerinde STK temsilcileri, Basın kuruluşları ve vatandaşlar ile birlikte olarak sorunlarını, sıkıntılarını dinleyen CHP Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Alagöz dünde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şanlıurfa Lokantacılar ve Köfteciler Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Kaçak’ı ziyaret ederek esnafın yaşadığı sorunlar hakkında Başkan Kaçak’tan bilgiler aldı.

 Pandemi sürecinin başlaması ile birlikte esnafın çok daha zor günler geçirdiğini belirten Başkan Alagöz, Yaşanan bu sıkıntılı süreç ile ilgili sorunları yerinde birebir görüşmek ve bilgi almak için Şanlıurfa Lokantacılar ve Köfteciler Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Kaçak beyefendiyi ziyaret ettik. Kendisine gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Dedi.

KAÇAK: BİRÇOK ESNAF İŞ YERİNİ KAPATTI

Şanlıurfa Lokantacılar ve Köfteciler Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Kaçak’ta, CHP Haliliye İlçe Başkanı Av.İbrahim Halil Alagöz ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler esnaf olarak yaşanan salgında en çok etkilenen meslek dallarının başında gelmekteyiz. Birçok esnafımız yaşanan pandemi dolaysıyla iş yerlerini açmamakta, açsalar bile paket servis ile vatandaşlara hizmet vermekteler. Paket serviste esnafımızı maddi açıdan kurtarmıyor. Zira bizler esnaf olarak yirmiye yakın vergi ödüyoruz. Yaşadığımız bu sıkıntıları CHP Haliliye İlçe Başkanı Av.İbrahim Halil Alagöz ve yönetim kurulu üyeleri ile paylaştık bize verdikleri destekten ve yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa chp başkan pandemi lokanta işyeri hizmet verme
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı