Advert

Başkan Baydilli’den Öğretmenler Günü Mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Baydilli’den Öğretmenler Günü Mesajı
Başkan Baydilli’den Öğretmenler Günü Mesajı Admin
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak geleceğin büyüklerini yetiştiren tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

Başkan Baydilli, mesajında öğretmenliğin Peygamber mesleği olması hasebiyle önemine dikkat çekerek, “Çocuklarımızı emanet ettiğimiz, geleceğin büyüklerini yetiştirirken fedakârca eğitim veren, gerektiğinde canından geçen tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Baydilli mesajında şu cümlelere yer verdi:

"Öğretmenlerimiz; gelişmiş ve bilgili bir toplumun temellerinin atılması, hoşgörülü ve vefakâr bir gençliğin oluşturulması adına verdikleri eğitimle çok önemli bir konumdadırlar. Her biri birer anne – baba şefkatiyle çocukların eğitimi için uğraşıyorlar, zamanlarını ayırıyorlar. Görevinin peygamber mesleği olduğunu bilen değerli öğretmenlerimiz, ülkemizin her türlü zorlu koşullarında görev yapmakta, yeri geldiğinde canlarını ortaya koymaktadır.

Biz de bu şehrin yöneticileri olarak her zaman öğretmenlerimizin, eğitimcilerimizin yanında olmaya gayret ettik, bundan sonra da elimizden geldiğince yardımcı olacağız. İnşallah bu pandemi dönemini de atlatırız ve öğretmenlerimiz de çok sevdikleri öğrencilerine kavuşarak eğitime devam eder.

 Bu duygu ve düşüncelerle, ebediyete intikal etmiş, şehadete ermiş tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, kutsal mesleğini sürdüren öğretmenlerimize de başarılar ve sağlıklı bir ömür diliyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.”

Urfa Çağdaş şanlıurfa karaköprü 24 kasım öğretmenler günü kutlama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı