Advert

Yazar Öztürk, Kitabını Rıza Tanrıverdi’ye Takdim Etti

Adıyamanlı yazar Mehmet Ali Öztürk, Alevi Kültür Dernekleri Adıyaman Şube Başkanı Rıza Tanrıverdi’yi ziyaret ederek, “Geliştiren ve Değiştiren Hikayeler” adlı kitabını takdim etti.

Yazar Öztürk, Kitabını Rıza Tanrıverdi’ye Takdim Etti
Yazar Öztürk, Kitabını Rıza Tanrıverdi’ye Takdim Etti Admin
Advert

Çanakkale’nin Çan ilçesinde yaşayan ancak aslen Adıyamanlı olan Mehmet Ali Öztürk, çıkarmış olduğu kitabının tanıtım çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirerek, memleketindeki sivil toplum örgütleriyle bilgi alışverişinde bulunuyor.

“Özellikle yazarlar ile öğrencilerin buluşma projesi oldukça önemli bir projedir”

Yazmış olduğu kitabını Alevi Kültür Dernekleri Adıyaman Şube Başkanı Rıza Tanrıverdi’ye takdim eden yazar Mehmet Ali Öztürk; “Yaratılışımızla birlikte hayatımızı kaliteli bir şekilde sürdürmemiz için mücadele içerisine gireriz. Bu eser, hayatın içindeki olaylardan ve yaşanmışlıklardan ilham alınarak oluşturulmuştur. Bir nebze de olsa kaliteli ve daha konforlu bir hayat sürmemiz için bu hikayeler bizlere ışık olup yol gösterecektir. Adıyamanlı bir yazar olarak yazmış olduğum kitabımda yaşanmış hikayelere yer verdim. Günümüzde yaşanan olaylardan esinlenerek yazmış olduğum hikayeler insana ders veren hikayelerdir. Ayrıca bu hikayeler insanların yaşamlarından alıntı olduğu için kitabı okurken bu hikayelerden etkilenmemek elde değil. Kitabımın çıktığı ilk günden bu yana satışlar oldukça iyi. Kendi imkanlarımla ziyaret ettiğim yerlere kitabımı hediye ediyorum. Adıyaman’da da gençlere ve halkımıza hizmet eden Alevi Kültür Dernekleri Adıyaman Şube Başkanı Rıza Tanrıverdi’ye kitabımı takdim ettim. Rıza Tanrıverdi başkanımın yapmış olduğu çalışmaları il dışından yakından takip etmekteyim. Özellikle yazarlar ile öğrencilerin buluşma projesi oldukça önemli bir projedir. Böylesine önemli bir projede bende yer almak isterim. Sayın başkanım bizleri davet ettikleri vakit Adıyaman’a gelerek öğrencilerle bir araya gelebiliriz” dedi.

“Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığını aşılamış olduk”

Öztürk’ün ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Rıza Tanrıverdi ise; “Adıyamanlı yazarımız Mehmet Ali Öztürk bizleri ziyaret ederek yazmış olduğu kitabını hediye etti. Bizler Adıyaman’ın bağrın kopmuş olan bütün yazarlarımızın eserlerinin oldukça önemli olduğunu düşünüyoruz. Geçen dönemlerde de yazarlarımız ile öğrencilerimizi buluşturmuştuk. Bu projemiz hem öğrencilerimiz hemde velilerimiz tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Ayrıca Cem evimiz içerisinde yer alan okuma salonumuzda da yerel yazarlarımızın eserleri mevcuttur. Bizler öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını kazanmaları için proje üretmeye devam edeceğiz. Çünkü okuyan bireyler topluma faydalı olan bireylerdir. Bundan önceki sezonlarda başlatmış olduğumuz projelerimizin meyvesini aldık. Bu etkinliklerimiz çerçevesinde öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığını aşılamış olduk. Bugünde bizleri ziyarete gelen yazarımızın kitabını kütüphanemizi ekleyeceğiz. Sayın yazarımıza hem meslek hayatında hemde yazarlık hayatında başarılar dileriz. İlerleyen tarihlerde yeniden yazarlarımızla öğrencilerimizi buluşturduğumuz vakit yazarlarımızı etkinliklerimize davet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

urfa çağdaş adıyaman yazar mehmet ali öztürk kitap hikayeler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı