Advert

Başkan Canpolat Vaatlerini Bir Bir Yerine Getiriyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vaatlerini bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda daha önce sözünü verdiği Hanımlar Konağı projesini hayata geçiriyor. Tüm işlemleri tamamlanan Hanımlar Konağını inceleyen Başkan Canpolat, konağın kısa bir süre içinde hizmete gireceğini duyurdu.

Başkan Canpolat Vaatlerini Bir Bir Yerine Getiriyor
Başkan Canpolat Vaatlerini Bir Bir Yerine Getiriyor Admin
Advert

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim öncesi vatandaşlara verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Bu çerçevede İpekyol Mahallesinde kadınlara yönelik birçok yenilik barındıran projelerden biri olan Hanımlar Konağı açılışa gün sayıyor. Kadınların sportif faaliyetlerinin büyük bir çoğunluğunu gerçekleştirebileceği konakta ayrıca kadınlar güzel vakit geçirme fırsatı bulacak. Çocuklu kadınlar çocukları ile birlikte gelebilecek. Çocuklar kendileri özel hazırlanmış bölümlerde vakit geçirebilecek.

 Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, tüm işlemlerinin tamamladığı konağa giderek incelemelerde bulundu. Başkan Canpolat’a Belediye Meclis üyeleri, İpekyol Mahalle Muhtarı Zeynel Tavas, ilgili Belediye Başkan Yardımcısı ve birim amirleri eşlik etti.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, Haliliye Belediyesinin vatandaşlara yönelik hizmet atağını sürdüreceğini belirterek, şunları söyledi:

“Söz verdiğimiz gibi bir hanımlar konağı icra edecektik. Şuanda konağımızın tüm işlemlerini tamamlamış bulunmaktayız. Hanımlar konağımızda hanım kardeşlilerimizin yapabilecekleri tüm sportif faaliyetlerle ilgili her türlü düzeni sağlamış durumdayız. Bütün ekipmanlarımız burada bulunmaktadır. Yine aynı zamanda hanım kardeşlerimiz çocukları ile gelirler ise çocukların vakit geçirebileceği oyun bölümümüz de mevcuttur. Buraya gelen hanım arkadaşlarımızın sportif faaliyetler dışında nezih bir ortamda vakit geçirme fırsatı da bulacaklardır. Günlerini, toplantılarını da burada yapabilecekler. Konağımızın en kısa sürede açılışını yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”

İpekyol Mahalle Muhtarı Zeynel Tavas ise, “Bayanların talebi üzerine bizler de Belediye Başkanı’mızdan bir spor salonu açılmasını talep ettik. Sağ olsun Başkanımız bu talebimize yanıt verdi. Verdiği sözü fazlasıyla yerine getirdi. Bu hizmetinden dolayı Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Canpolat ve beraberindekiler incelemelerin ardımdan bölgeden ayrıldı.     

urfa çağdaş şanlıurfa başkan canpolat hanımlar konağı kadın çocuk
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı