Advert

Aziz Aydınlık için CHP Heyeti Mersin’e gitti

Koronavirüs testinin pozitif çıktığını 6 Ekim Salı günü sosyal medya hesapları üzerinden duyuran CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık’ın tedavisi Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde devam ediyor.

Aziz Aydınlık için CHP Heyeti Mersin’e gitti
Aziz Aydınlık için CHP Heyeti Mersin’e gitti Admin
Advert

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı üzerine Mersin’e giden CHP Heyeti, Aziz Aydınlık’ın son durumuyla alakalı Başhekim Bahar Aydınlı’dan bilgi aldı. Heyette CHP Ankara Milletvekili Dr. Murat Emir, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen, Cengiz Gökçel ve Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit yer aldı.

Gerçekleştirilen görüşme sonrası heyet adına açıklama yapan CHP Ankara Milletvekili Dr. Murat Emir, CHP’li Aydınlık’ın son durumuyla alakalı açıklamalarda bulundu. CHP’li Emir açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Mersin Şehir Hastanesi’nde Urfa Milletvekilimiz Sayın Aziz Aydınlık’ı ziyaret ettik, sağlık durumu hakkında doktorlarımızdan bilgi aldık. Şu anda sağlık durumu hassasiyetini koruyor, bütün dualarımız onunla ve şu anda Covid tedavisi alan bütün hastalarımızla. Aziz abimiz için yapılabilecek her şeyin yapıldığını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Umuyoruz ki kısa zamanda iyileşecek ve yine hep birlikte çalışma olanağı bulunacağız. Biz tekrar burada çalışan sağlıkçılara ve Türkiye’de Covid’le mücadele eden bütün sağlıkçılara teşekkür ediyoruz. Bütün dualarımız hem Aziz Aydınlık’la hem de btütün hastalarımızla.”

Görüşme boyunca heyete eşlik eden CHP Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Miktat Aydınlık “bizleri yalnız bırakmayan, dualarını eksik etmeyen tüm hemşehrilerimize, dostlarımıza, partililerimize ve buraya gelen çok değerli milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Sayın Vekilimiz bu hastalığı en kısa zamanda atlatacak, vekilimiz için tüm herkesten dua bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

urfa çağdaş şanlıurfa chp heyeti aziz aydınlık hastane sağlık virüs salgını
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı