Advert

Urfa’da Avrupa Spor Haftası Başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Avrupa Delegasyonunca "Herkes İçin Ulusal Spor ve Sağlık Günleri" sloganıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik İl Spor Müdürlüğü ev sahipliğinde 23-28 Eylül 2020 tarihleri arasında kutlanacak olan "Avrupa Spor Haftası" etkinlikleri başlıyor.

Urfa’da Avrupa Spor Haftası Başlıyor
Urfa’da Avrupa Spor Haftası Başlıyor Admin
Advert

Covid-19 kuralları çerçevesinde kutlanacak olan "Avrupa Spor Haftası" kapsamında Büyükşehir Belediyesi, çok sayıda farklı spor aktiviteleriyle, her yaştan ve statüden bireyi bir araya getirecek. "Herkes İçin Ulusal Spor ve Sağlık Günleri" etkinlikleri kapsamında proje paydaşları işbirliğinde spor ve sağlıklı yaşam konusunda farkındalık oluşturucu çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

ETKİNLİKLER 23 EYLÜL'DE BOZOVA ÇATAK'TA KANO İLE BAŞLIYOR

Türkiye'de eş zamanlı olarak start alacak olan etkinliklerin ilki Şanlıurfa'da Bozova ilçesinde Çatak Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilecek. 23 Eylül 2020 Çarşamba Günü Saat 10:30 da gerçekleştirilecek olan etkinlikte Atatürk Baraj Gölünde kürek sporu olan kano yapılacak.

Hafta boyunca devam edecek olan diğer etkinlikler kapsamında ise 26 Eylül 2020 Saat 06:00'da Kasaptaşı Parkında Koşu, 27 Eylül 2020 Saat 08:00'da DSİ-Göbeklitepe arasında Bisiklet Turu, aynı gün Saat 16:00'da Cumhuriyet Parkında Şenlik ve 28 Eylül 2020 Saat 17:00'da ise son olarak GAP Vadisinde satranç turnuvası düzenlenecek.

urfa çağdaş şanlıurfa bozova çatak spor kano sağlık
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı