Advert
Advert

Denetimler devam ediyor

İl Sağlık Müdürü ve Yöneticileri Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde yürütülen Maske, mesafe ve temizliğin önemi ile ilgili alınması gereken önlemler hakkında Haliliye ilçesinde denetimler gerçekleştirildi.

Denetimler devam ediyor
Denetimler devam ediyor Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Şanlıurfa’da hareketliliğin yoğun olduğu Haliliye İlçesi Yenişehir Mahallesinde vatandaşlara ve esnaflara yeni korona virüs hastalığının yayılım hızının kontrol altında tutulmasında ve hastalıktan korunmada, ‘‘Maske, Sosyal Mesafe ve Temizliğin önemi’’ ile ilgili bilgilendirmelere İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. M. Emre ERKUŞ öncülüğünde Halk Sağlığı Başkanı Öğr. Üyesi Dr. Abdullah SOLMAZ, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Yılmaz GERGER, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Ahmet KARA, Destek Hizmetleri Başkanı Halil BEYAZKENDİR, Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Necmi EŞİYOK, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. M. Kemal AYDIN, Suriye Görev Gücü Başkanı Dr. Kamil KANALICI, Başkan Yardımcıları,112 Acil Sağlık Hizmetleri Personelleri ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) katıldı.

“Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla covid-19 tedbirlerine yönelik denetimler kapsamında İlimizde; işyeri, toplu taşıma araçları, alış-veriş merkezleri, pazar yerleri, kafeler, kafeteryalar vs. tüm yaşam alanları rehberlik, uyarma ve bilinçli olmayı sağlama amacıyla denetlendi.

urfa çağdaş şanlıurfa sağlık denetim maske sosyal mesafe virüs hastalık
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı