Advert

Başkan Canpolat: Hedefimiz Kış Gelmeden Yolları Tamamlamak

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kırsalda vatandaşlarla bir araya gelip taleplerini dinlemeye devam ediyor. Belediyenin çalışmalarını da yerinde denetleyen Başkan Canpolat, “Hedefimiz kış gelmeden kırsal mahallelerimizdeki stabilize yol çalışmalarını tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır” dedi.

Başkan Canpolat: Hedefimiz Kış Gelmeden Yolları Tamamlamak
Başkan Canpolat: Hedefimiz Kış Gelmeden Yolları Tamamlamak Admin
Advert

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemek ve çalışmaları yerinde inceleme kapsamımda gerçekleştirdiği ziyaretleri sürdürüyor. Her fırsatta kırsal mahallelerde vatandaşları bir araya gelen Başkan Canpolat,  bu çerçevede Emirler ve Kargalı kırsal mahallerini ziyaret ederek, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Salgın tedbirlerinin de alındığı incelemelerde Başkan Canpolat’a Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, Belediye meclis üyeleri; Mahmut Ayniberk, Ahmet Çakar, Ahmet Demir ve ilgili birim amirleri eşlik etti.

Emirler Mahallesinde devam eden yol çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Canpolat, çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgiler aldı.

Çalışma bölgesinde incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Emirler Mahalle Muhtarı Halil Güneş, “Hizmetlerinde dolayı memnuniyetlerimiz bildiriyoruz. Her zaman Haliliye Belediyesi her yerde gördüğümüz bir belediyedir. Başkanımıza çok teşekkürlerimiz sunuyoruz” diye konuştu.

Gerçekleşen temaslara ilişkin konuşan AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ise “Emirler köyünde yol çalışmalarını yerinde inceledik. Buradaki kanaat önderlerimizi ziyaret ettik. Mahallede de pazar günü olmasına rağmen ekipler çalışmaya devam ediyor. Ben vatandaşlarımıza sunduğu bu hizmetlerden dolayı Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Haliliye Belediyesinin vatandaşların hizmetine koşmaya devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Canpolat da merkez ve kırsal mahallelerde çalışmaların son sürat devam ettiğini aktararak şunları kaydetti:

“Daha öncede ifade ettiğimiz gibi şuan Fen İşleri ekiplerimiz 4 veya 5 ayrı noktada kırsal mahallelerde stabilize yol çalışmalarımız devam ediyor. Şuanda Emirler Mahallesi içeresinde eksik kalan yolları arkadaşlarımız tamamlamaya çalışıyor. Amacımız, hedefimiz vatandaşlarımızın, insanlarımızın mutluluğudur. İnşallah kış gelmeden kırsal mahallelerimizdeki stabilize yol çalışmalarını tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır.” 

Başkan Canpolat ve beraberindekiler buradaki incelemelerin ardından bölgeden ayrıldı.

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye yol yapımı kırsal mahalle çalışma emirler mah kargalı mah
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı