Advert
Advert

Başkan Yavuz, Şehit Ailesini Yalnız Bırakmadı

Diyarbakır Lice’de 1997 Yılında Şehit düşen P.Onb. Abdullah Yurdusev’in Kardeşi Halil Yurdusev’in nişan töreni yapıldı. Suruç’ta yapılan törene Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz Şehit kardeşini yalnız bırakmadı.

 Başkan Yavuz, Şehit Ailesini Yalnız Bırakmadı
 Başkan Yavuz, Şehit Ailesini Yalnız Bırakmadı Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Diyarbakır Lice’de 1997 Yılında Pkk terör örgütü tarafından Şehit düşürülen Suruç’lu P. Onb. Abdullah Yurdusev'in kardeşi Halil Yurdusev ve Nadile Öz için Suruç’ta Nişan töreni gerçekleştirildi. Korona virüs tedbirlerinin alındığı ve açık havada gerçekleştirilen düğünde gelin ve damat başta olmak üzere davetlilerin ateşleri ölçüldü ve maske dağıtıldı. Davetliler ellerine dezenfekte ederek nişan merasimine katıldı.

Düğünde sadece Halil ve Nadile çifti dans edip, oynadı. Düğüne katılan Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Genç çiftin yüzüklerini takarak tebrik etti.

Bütün önlemlere rağmen mutlu olduklarını söyleyen Damat Halil Gelin Nadile çifti, "Sosyal mesafeye rağmen sevdiklerimizle birlikte eğleniyoruz, onların burada olması bizlere mutluluk veriyor. Kişi sayımız sınırlıydı, bütün sevdiklerimizi davet edemedik. Oturma planımız mesafelerle oldu. Bu süreç içerisinde sağlık açısından olması gereken buydu" dediler.

Damadın Abileri polis memuru Mustafa ve Mehmet Yurdusev, Bütün önlemlere rağmen sevdiklerimizle bir arada olmamız bizim için çok büyük mutluluk. Tabii ki önlemler var ama bu bizim eğlenmemize engel olmadığı için çok mutluyuz. Mümkün olduğu sürece kurallara uymaya çalışıyoruz gelen tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz. şeklinde konuştu.

Suruç Ulu cami İmamı Mehmet Koç tarafından dua okundu.

Genç Çiftin Nişan Yüzükleri takan Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ise, COVID-19 dolayı nişan törenine katılamayan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Tugay Komutanı İl Emniyet Müdürü AÇSH İl Müdürün selamlarını ileten Başkan Yavuz Şehit aileleri ve gazilerimiz, yakınları bizim için çok önemlidir, bizim kırmızıçizgimizdir. Türkiye Cumhuriyetinin varlığı onların varlığından dolayıdır. Gerçekten gazilerimizin döktüğü terler şehitlerimizin kanları bu toprakların vatan olmasına bir sebeptir. Bu sebeple ailemizin mutlu anlarını birlikte yaşamak istedik. Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa şehit şehit aileleri düğün genç çift açık hava
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı