Advert
Advert

Urfa'da büyük denetim

Şanlıurfa'da koronavirüs salgını nedeniyle Şanlıurfa'da son zamanlarda vaka ve ölüm sayılarında artışlar yaşanırken, Türkiye geneli salgınla mücadele kapsamında yapılacak olan büyük denetim başladı.

Urfa'da büyük denetim
Urfa'da büyük denetim Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Şanlıurfa'da   yapılan denetimlere  Vali Vekili Metin Esen, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve STK'lar katıldı. Denetimler esnasında vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve fiziki mesafe uyarısı yapılarak  iş yerlerinde alınması gereken önlemlerde hatırlatıldı.

Şanlıurfa'da yapılan denetimlere katlım saylayan Vali  Vekili Metin Esen,  esnaf ve vatandaşla bir araya gelerek  koronavirüse karşı  dikkatli olmaları  ve kurallara riayet etmeleri konsunda uyarıda bulundu.

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatıyla bugüne kadar yapılan denetimleri mart ayından bugüne kadar olan denetimler bugün görünür şekilde daha farkındalık yaratacak şekilde yapacaklarını söyleyen Vali  Vekili Metin Esen ” Sağlık için Hepimiz için” sloganıyla vatandaşı uyarıcı ve dikkatini çekici sloganımız var. Çünkü vatandaş sanki korona virüsle mücadeleyi kazanmışız gibi rehavete hakim. Bizde vatandaşımızın dikkatini çekecek bir uygulama yapmak istedik.

Biz zaten mart ayından itibaren denetimlerimizi yapıyoruz. Bayrama 10 gün kala Şanlıurfa Valiliği olarak buna benzer denetimler yapmıştık. Bugünde sayın bakanımızın talimatıyla sahada denetim elemanı olarak çalışan arkadaşlarımızı çalışma yerlerinde görmek ve vatandaşlarımıza ikrazları yapmak için sahadayız. Hemşerilerimize söylemek istediğim korona vüristen kendimizi korumak sevdiklerimizi korumak bir kez daha “Sağlık için Hepimiz için” sloganı hatırlatmak isterim ve vatandaşlarımızın çok dikkatli olmalarını istiyorum. Bu süreçte görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa koronavirüs denetim salgın sosyal mesafe
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı