Advert
Advert

Yaşlı adam kaderine terk edildi

Siverek İlçesinde yaşayan 68 yaşındaki Sefer Tektaş, hastalanınca ailesi tarafında terk edildi. Yaşlı adam hayırseverlerden yardım bekiyor.

Yaşlı adam kaderine terk edildi
Yaşlı adam kaderine terk edildi Admin
Advert

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesine bağlı Bağlar Mahallesinde kiralık olan veyıkık bir evde yaşamaya çalışan, astım ve prostat hastası Sefer Tektaş(68), zorlu bir yaşam mücadelesi veriyor.

68 yaşındaki Tektaş, önceden marangozluk yaparak kendisiyle birlikte ailenin geçimini de sağlarken, 2 yıl önce yakalandığı hastalık nedeniyle çalışamaz konuma geldi. Hastalığı gittikçe ilerleyen Sefer Tektaş’ın eşi ve evlatları iddialara göre hastalığı nedeniyle kendisini terketti. Tamamen yalnız kalan yaşlı adam, kaderine terk edilmiş durumda. Yaşlılık maaşıyla geçinmeye çalışan Tektaş’ın tek istediği gittikçe ilerleyen hastalığının tedavi edilmesi.

"GÜNLERCE AÇ KALDI, GÜNDEN GÜNE ERİDİ"

Koronavirüs nedeniyle günlerce aç kaldığını dile getiren Sefer Tektaş; ”Eskiden halim vaktim yerindeydi ama bu hastalığa yakalandıktan sonra, günden güne eridim, bu hastalıkla baş edemiyorum. Kaldığım ev kira ve buda harabe durumunda, yetkililerden hastalığımın tedavisini istiyorum başka bir şey değil” dedi

Bağlar Mahalle Muhtarı Aziz Kökyük ise,” Sefer amca gerçekten ihtiyaç sahibi bir insan, onurlu olduğu için şu ana kadar kimseden yardım istemedi ama hastalık ilerledi, baş edemez duruma geldi. Biz de Sefer amcayı ikna ederek, basın aracılığıyla yardım talebinde bulunalım dedik, inşallah hayırseverler Sefer amcanın sesini duyar ve tedavisini yaptırırlar” ifadelerine yer verdi.

Rose Haber Ajansı

urfa çağdaş şanlıurfa siverek yaşlı adam yardım astım kiralık ev hayırsever
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı