Advert
Advert

Urfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır istifa etti

TFF 2. ligden 3. lige düşen ve 112 gün görevde kalan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır istifa ettiğini duyurarak Kendi sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada bu bir bayrak yarışı olduğunu ve bayrağı buraya kadar taşıdığını söyledi.

Urfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır istifa etti
Urfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır istifa etti Admin
Advert

TFF 2. ligden 3. lige düşen ve 112 gün görevde kalan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Nihat Çakır istifa ettiğini açıkladı. Kendi sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada bu bir bayrak yarışı olduğunu ve bayrağı buraya kadar taşıdığını bildirdi.

İŞTE BAŞKAN ÇAKIR'IN VEDA YAZISI

BİZ BİZE YETERİZ URFAM URFASPOR KÜMEYE DÜŞÜRÜLDÜ GÖZÜMÜZ AYDIN ?

112 gün bir irade beyan edemeyen, TFF yönetiminin aldığı bu utanç kararını tanımıyorum,kınıyorum ve istifam öncesi TFF yönetimini aldığı bu utanç kararından dolayı,son kez ve bir kez daha istifaya davet ediyorum.

Bu TFF başkanı ve yönetimiyle Türk futbolu bir adım öteye gidemez.

Pandemi dolayısıyla kader mahkumlarına terör uyuşturucu suçları hariç af çıktı.

Aynı sebeple liglerimiz iptal edildi benzer bir af uygulamasıda tüm takımlara uygulandı, matematiksel olmasada düşmesi garanti olan,ligin dibine demir atmış 14 puan geride olan , Niğde spor bile bu aftan yararlandırılırken , Urfaspor kümeye düşürüldü ,bu utanç karar,bize yeter

Urfasporun veya Urfamızın suçu neydi, terör yada uyuşturucu suçu işlemiş, gibi af kapsamının dışında tutulmasının haklı bir sebebi , bir gerekçesinin izahının yapılması lazım.,ne yapmıştı bu 2,5 milyonluk şehir bizlere bu hakareti yaptınız suçumuz iktidarın kalesi olmamızmı birilerinin bir açıklama haklı bir izahını bekliyoruz.

Efendim matematiksel olarak düşmüşüz müş müş , yesinler sizin matematiksel gerekçenizi,bu kararınıza kargalar bile gülmez yahu kargalar aglar,ağlar, aglar yazıklar olsun bu kararın altına imza koyanlara,yazıklar olsun bu karara sessiz kalanlara.

Belkide Urfaspor yaşaması için verdiğimiz mücadele,kat ettiğimiz mesafe sizleri , bir yerleri rahatsız etmiştir.

Şahsım olarak hiç inanmadım ama ısrarla bu bile söyleniyor , Urfaspor Fk hayalleri peşinde olan zihniyetin TFF yönetimi ile olan dost ahbab muhabbetleri neticesi düşürüldük, nerdeyse buna bile inanır hale getirildik.

Sayın vekillerime, sayın Bld başkanlarıma , sayın STK’larımız ve tüm Urfa halkı alınan bu yanlı tarafgir karara tepkimizi vermeyip her şeyde olduğu gibi bu zulüm gibi kararıda. sinemize çekecek isek, yazacak söyleyecek birşey kalmıyor

Yetkililerin bu karara itiraz için hukuki işlemlere başvurması !Urfa’nın, Urfaspor’un sahipsiz olmadığı ,hakkını araması lazım diye düşünüyorum.

Aksi durumda olayı takdiri kamu vicdanına bırakıyorum.

Şahsım , yönetim kurulundaki kıymetli arkadaşlarım affına sıgınarak gerek,Tff’nin. Urfaspor hakkında verdiği bu haksız yanlı karar, gerekse de şahsıma ve yönetimime Urfa spor camiasının cılız desteği , buna eşdeğer olarak mülki Erkan’ında benzer yaklaşımı yüzünden !

12 Ocak 2020 tarihinde devraldığının Urfaspor başkanlığından yönetimdeki arkadaşlarımın affına sığınarak Nihat Çakır olarak Urfaspor başkanlığından istifa ettiğimi tüm spor camiasına Arz ederim.

Not:Futbolcu yapılandırılmaları ile belli bir mesafe katedilmiştir,tren raydadır, hareket halindedir.

Bu bir bayrak yarışıdır şahsım bayrağı buraya kadar taşıyabildim,benden sonraki bayrağı taşıyacak arkadaşımın ve Urfasporun sonuna kadar şahsım olarak ben emrlerindeyim.

Yaşadıklarımızdan dolayı içimimiz dolu, İnsanız bilmeden kırdığımız, üzdüğümüz, insanlar olduysa ben haklarımı onlara helal ediyorum, onlarda bana helal etsinler.

Baki olan hoş bir sada olsun.

Baki olan Urfaspor bekası olsun.

Baki olan kalıcı dostluklar olsun.

Allah’a emanet olun

Rose Haber Ajansı

urfa çağdaş şanlıurfa urfaspor başkan istifa
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı