Advert
Advert

İtfaiyeden çıkan yangına anında müdahale

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa 1. Organize Sanayi Bölgesinde sabah saatlerinde bir fabrikada çıkan yangına anında müdahale eden itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

İtfaiyeden çıkan yangına anında müdahale
İtfaiyeden çıkan yangına anında müdahale Admin
Advert

Şanlıurfa 1. Organize Sanayi Bölgesinde sabah saatlerinde iplik fabrikasında nedeni bilinmeyen sebeplerden dolayı yangın çıktı. Maddi hasarlarla atlatılan fabrika yangınını inceleyen Başkan Beyazgül, olaya anında müdahale ederek yangının büyümeden kontrol altına alan 80 itfaiye ekibine teşekkür etti.

İş yeri sahibine geçmiş olsun temennisinde bulunan Başkan Beyazgül, “Fabrikada oluşan hasarı ve ekiplerimizin müdahale çalışmalarını yerinde inceledik. Yangın anında fabrikada kimsenin olmaması bizleri sevindirdi. Fabrika yöneticilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Herhangi bir yardım talep ettiklerinde bütün yardımımızla her zaman yanlarında olacağız.” Şeklinde konuştu.

FABRİKA SAHİBİ ŞEKER, ANINDA MÜDAHALE EDEN İTFİYE EKİPLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Fabrika sahibi Musa Şeker ise, “Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine teşekkür ederim, gerekli çabaları ile ve ekip halinde müdahaleler yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’de incelemeler yaparak yerinde gördü, üzüntümüzü birlikte paylaştık. Her zaman yanımızda olduğunu belirtti ve başkanımıza teşekkür ediyorum. Allah devletimize zeval vermesi” dedi.  

urfa çağdaş şanlıurfa organize fabrika yangın itfaiye
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı