Advert
Advert

Anadolu Basını Zor Durumda Destek Bekliyor

Tüm Dünya’ya hızla yayılan Koronavirüs salgını, dünya genelinde, 300 binden fazla can alırken yaklaşık 4.5 milyon vaka sayısı da canları ve ekonomiyi tehdit etmeye devam ediyor. Ülkeler bir bir tedbir ve ekonomi yardım paketleri hazırlarken, bu süreçten en fazla etkilenen sektörlerin başında basın-yayın kuruluşları ve çalışanları geliyor.

Anadolu Basını Zor Durumda Destek Bekliyor
Anadolu Basını Zor Durumda Destek Bekliyor Admin
Advert

Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren Anadolu basınının sıkıntıları da Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu tarafından düzenlenen video konferans sistemi ile tekrar masaya yatırıldı, sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) çatısı atında bir araya gelen Türkiye Genelinde 9 Gazeteciler Federasyonu ile 83 basın meslek kuruluş temsilcisi video konferans sistemi ile yaklaşık 3 saat süren toplantı düzenledi.

TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı Başkanlığında düzenlenen toplantıya Şanlıurfa Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, Muğla’dan Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş, İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener ve Muğla Büyükşehir Gazeteciler derneği Başkanı Cem Kaytan da katılarak yaşanan sıkıntıları dile getirdiler.

Toplantıda konuşan TGK Genel Başkanı Kolaylı, kamu adına görev yapan basın kuruluşlarının ve medya çalışanlarının yaşam mücadelesi verdiğini kaydederek, sektörün zaman kaybedilmeden desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

urfa çağdaş şanlıurfa anadolu basını gazeteciler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı