Advert

Haliliye Salgından Korunmaya Devam Ediyor

Haliliye Belediyesi, koronavirüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında ilçe geneline yaydığı çalışmalara devam ediyor. Temizlik ve dezenfektasyon ekipleri, son olarak İmam Bakır, Bamyasuyu, Şair Nabi ve Bağlarbaşı mahallelerinde bulunan cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti. Zabıta ekipleri ise semt pazarlarında salgın önlemleri ve gıda denetimlerini sürdürüyor.

Haliliye Salgından Korunmaya Devam Ediyor
Haliliye Salgından Korunmaya Devam Ediyor Admin
Advert

Haliliye Belediyesi, Covıd-19 salgını ile mücadele kapsamında faaliyetlerini titizlikle sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede girilmedik cadde ve sokak bırakmıyor. Bu kapsamda temizlik ve dezenfektasyon ekipleri, son olarak İmam Bakır, Bamyasuyu, Şair Nabi ve Bağlarbaşı mahallelerinde bulunan cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte etti.

Öte yandan Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor. Salgın tedbirleri çerçevesinde ekipler son olarak Tarım ve Orman Bakanlığı gıda görevlileri ile birlikte semt pazarlarını denetledi.

Görevliler pazarlarda esnaf ve vatandaşları salgınla mücadele konusunda belirlenen kurallara uymaları yönünde uyardı. Zabıta ekipleri ise alışverişe gelen vatandaşların ateşlerini ölçerek maske ve dezenfektan dağıttı. Belediye ekipleri ayrıca denetimlerde fiyat ve hijyen kontrollerini de gerçekleştirdi.

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye korona virüs ilaçlama salgın dezenfekte
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı