Advert

Haliliye’de coronavirüs seferberliği

Haliliye Belediyesi, dünyayı genelinde etkili olan Coronavirüs salgınından (Covid19) korunma tedbirleri kapsamında oluşturduğu ekiplerle ilçe genelinde dezenfekte çalışmaları için seferber oldu.

Haliliye’de coronavirüs seferberliği
Haliliye’de coronavirüs seferberliği Admin
Advert

Haliliye Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgınının Türkiye'de de görülmesiyle birlikte tedbirlerini en üst seviyeye çıkardı. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel ekipler ilçe genelinde aralıksız bir şekilde dezenfekte çalışmalarını yürütüyor.

Bu kapsamda ekipler, okullar, camiler, taziye evleri, Kur’an kursları, parklar, sosyal tesisler, muhtar evleri ve kültür merkezileri olmak üzere vatandaşların yoğun olarak kullandığı tüm noktaları titizlikle dezenfekte ediyor.

Dezenfekte çalışmaları için oluşturulan özel ekipler, mahalle muhtarlıkları ile koordineli bir şekilde ilçe genelinde çalışma yürüterek, vatandaşların bu salgından etkilenmemelerini hedefliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarının belirlenen program dahlinde devam edeceği kaydedildi.

Muhtar, din görevlileri ve vatandaşlar Haliliye Belediyesinin salgınla mücadele çalışmalarını takdirle karşılarken, titizlikle yürütülen çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve tüm ekiplerine teşekkür ettiler.

Öte yandan Haliliye Belediyesi, yine korunma tedbirleri doğrultusunda bünyesinde barındırdığı gençlik ve kültür merkezleri, kütüphaneler, havuzlar, spor kursları ve kadın destek merkezlerinde 14-23 Mart 2020 tarihleri arası hizmete ara verme kararı aldı.

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye corona virüs dezenfekte korunma tedbir
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı