Advert

Tır Ve Ağır İş Makineleri Esnafına Yer Tahsisi Yapılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa TIR, Kamyon ve Ağır İş Makineleri İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin düzenlemiş olduğu istişare toplantısına katıldı.

Tır Ve Ağır İş Makineleri Esnafına Yer Tahsisi Yapılıyor
Tır Ve Ağır İş Makineleri Esnafına Yer Tahsisi Yapılıyor Admin
Advert

Sanayi Sitelerinin gelişimi ve düzeni için Büyükşehir Belediye Başkanlığına gelir gelmez çalışmalar başlatan Başkan Beyazgül, ilk olarak Oto Galericiler Sitesinin taşınmasını sağlamıştı. Şehrin gelişimini önemli ölçüde geliştiren Sanayi Siteleri için gün be gün yeni alanlar belirleniyor.

Bu anlamda TIR, Kamyon ve Ağır İş Makineleri esnafı ile bir araya gelen Başkan Beyazgül, esnafın talep ve önerilerini dinleyerek adil bir yer tahsisin yapılması için gerekli çalışmaların başladığı müjdesini verdi.

Gerçekleştirilen toplantıya; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı, Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Adil Saraç, Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan, Şanlıurfa TIR Kamyon ve Ağır İş Makineleri Kooperatif Başkanı Mahmut Çiftçi ve çok sayıda Site Kooperatif temsilcileri ile esnaf katıldı.

Burada esnafa yönelik bir açıklamada bulunan Başkan Beyazgül, “Önemli olan Tır Kamyon, Ağır İş Makinaları esnafımıza bir yer yapılmasıydı. Seçimden sonra bu işler için önemli çalışmalar yaparak işlerin hızlandırılması adına gerekli görüşmeleri sağladık. Allah’ın izni ile şimdi işimiz tamamlandı hükümetimiz tarafından yer tahsisi yapıldı. Prensibimiz bundan sonra bu mesleği yapan hiç kimseyi mağdur etmemek. Bu işi yapan iki derneğimiz var ve bizlerde Belediye olarak hakem rolünü üstlenerek adil bir şekilde uzlaşma sağlayacağız. Şanlıurfa’mıza güzel bir yerini kazandırarak esnafımız daha düzenli ve güzel bir yerde çalışmış olacak. Evren Sanayi sitemiz Şanlıurfa’mıza çok güzel bir kazanımdı emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kısa bir süre sonra buraya ilişkin çalışmalar yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkanlığına geldiğimiz zamanlarda ilk yaptığımız iş esnafımızın dört gözle beklediği Oto galericiler sitesinde çalışma başlatmak oldu. Esnafımızın hızlı bir şekilde iş yerlerine girebilmesi için Asfaltlama planımızı değiştirerek bu bölgenin asfaltlanması için talimat vermek oldu” diye konuştu.

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ise, “Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Beye teşekkür ediyoruz. Buraya gelerek esnafın talep ve önerilerini dinledi yapılacak olan Tır, Kamyon ve Ağır İş Makinaları esnafımız ve kooperatif üyelerimiz ile çalışmaları değerlendirdi” dedi.

Şanlıurfa Tır, Kamyon ve Ağır İş Makineleri İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Mahmut Çiftçi, “Başkanımız Zeynel Beye teşekkür ediyoruz. Bugün buraya gelerek bizlerle bir araya geldi. Çalışmaları değerlendirdik” dedi

urfa çağdaş şanlıurfa sanayi sitesi tır kamyon iş makinası yer tahsisi esnaf
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı