Advert

Başkan Canpolat, vatandaşları tek tek dinledi

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşların taleplerini yerinde dinlemek amacıyla yürüttüğü mahalle gezileri programları kapsamında sabahın ilk ışıkları ile birlikte Bahçelievler ve İmam Bakır Mahallelerinde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Canpolat, vatandaşları tek tek dinledi
Başkan Canpolat, vatandaşları tek tek dinledi Admin
Advert

Belediye Başkan Mehmet Canpolat, merkez ve kırsal mahalleleri karış karış dolaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda sabahın erken saatleri ile birlikte Bahçelievler ve İmam Bakır Mahallelerinde incelemelerde bulunan Başkan Canpolat’a, Başkan Yardımcıları, birim amirleri ve mahalle muhtarları eşlik etti.

İlk olarak Atatürk Bulvarında temaslarda bulunan Başkan Canpolat, burada devam eden çalışmaları ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü faaliyetleri denetledi. Ana arterdeki esnafı tek tek dolaşan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşlardan gelen talepleri dinleyerek, taleplere ilişkin ilgili birimlere talimatlar verdi.

Ardından Şair Şevket Mahallesine geçen ve burada vatandaşların yoğun ilgilisi ile karşılaşan Başkan Canpolat, vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Mahallede devam eden temizlik çalışmalarını da denetleyen Başkan Canpolat, temizlik ile ilgili çalışmaların titizlikle sürdürülmesi konusunda yetkililere talimatlar verdi.  

Mahalle gezileri programları kapsamında Başkan Canpolat’ın bir sonraki durağı İmam Bakır Mahallesi oldu. Burada da mahalle muhtarı ve sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Canpolat, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. 

Başkan Canpolat, incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı.

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye başkan canpolat mahalle gezi vatandaş sorun
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı