Advert
Advert

Dayanışma Kahvaltısı

Antalya Batmanlılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, düzenlediği kahvaltı da birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kahvaltıya, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katıldı.

Dayanışma Kahvaltısı
Dayanışma Kahvaltısı Admin
Advert

Antalya’da bulunan Doğu ve Güneydoğlu iş insanlarının kurduğu Antalya Batmanlılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, düzenlenen kahvaltıda dayanışma mesajı verdi.

Merkezi Antalya’da bulunan Batmanlılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, Mahmut Capkan’a ait Divaya Restoranda üyelerine yönelik kahvaltı düzenledi. Bayram Pekince’nin organize ettiği kahvaltıya, CHP Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, AK Parti Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bazı iş insanı ve sivil topluk kuruluşu temsilcisi ile basın mensupları katıldı.

Kahvaltıya Antalya Valisi Münir Karaoğlu, CHP Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Kepez İlçe Emniyet Müdürü ve Muratpaşa Kaymakamı yoğun programları nedeniyle katılamayarak teşekkür mesaj gönderdi.            

Antalya Batmanlılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Necat Pekince, yıllar önce Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun farklı yerlerinden gelerek, Antalya’ya yerleşen üyelerinin hem Antalya’ya, hem de memleketlerine imkanları dahilinde katkı sunmak için yola çıktıklarını söyledi.

Önceliklerinin gençlerin eğitimlerine katkı sunmak ve üyeler arasında dayanışma sağlamak olduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Pekince, “Bugün de bu kahvaltıda bir araya geldik. Amacımız Antalyamızın yöneticileri, basın mensupları ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla hem tanışmak, hem de birlikte yapabileceklerimiz konusunda görüş alışverişinde bulunmaktır. Davetimize bizi kırmayarak icabet eden her kese yönetim kurulumuz adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

urfa çağdaş batman eğitim yardımlaşma birlik beraberlik
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı