Advert
Advert

Sanatçı Aras’tan yeni klip “Sana Güvenmiyorum” -VİDEOLU-

Son yıllarda Türkiye’nin yetiştirdiği sanatçı Aras’ın “Sana Güvenmiyorum” isimli klipi ile gündeme oturması bekleniliyor. Menejer Kadir Atalay tarafından çıkartılacak Aras’ın yeni klipi sanatseverler tarafından merakla bekleniliyor.

Sanatçı Aras’tan yeni klip “Sana Güvenmiyorum” -VİDEOLU-
Sanatçı Aras’tan yeni klip “Sana Güvenmiyorum” -VİDEOLU- Admin
Advert

Fatma Keber- Urfa Çağdaş/

Sanatçı Aras Kimdir?

Yakışıklı Sanatçı Aras Giresun'da Doğdu. İlk Orta Lise Eğitimini Tamamladıktan Sonra Üniversite Eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi’nde Tamamlandı. Küçük Yaşlarda Dedesi Keşfetti Sesini Musiki Cemiyetiyle Klasik Türk Müziği Eğitimi Başladı Yakışıklı Şarkıcının.2013 Yılında Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde Gökhan Türkmen Le Birlikte Konser Verme Fırsatını Yakaladı. Bati Müziği Şan Eğitimi Aldı.2016 Yılında Hayalet Adlı Bir Single Çıkardı Ve Şarkısı Kısa Sürede 4 Milyon İzlendi. Flash TV Aydan Kaya Programı, Flash TV Esra Balamir Programı, Kocaeli Körfez Kiraz festivali, Avrasya Hastanesi Konseri Yakışıklı Sanatçının Katıldığı Etkinlik Ve Programlardan Bazıları

Aras’ın menejeri Kadir Atalay, “Uzun yıllar gazetecilik mesleğinin ardından çeşitli ulusal kanallarda kameramanlık yaptıktan sonra dizi sinema sektörüne geçtim bu arada bir çok ünlü sanatacıyla çalışma fırsatı buldum bir çok kişinin menejerliğini yaptım ve aynı zamanda söz yazarlığı yapıyorum şu anda da Aras’ın Türkiye genel menejeri ve basın danışmanıyım. Aras’ın “SANA GÜVENMİYORUM” şarkısına klip çekeceğim.” Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa sanatçı aras yeni klip menejer kadir atalay
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı