Advert

Engelsiz Park’ta çalışmalar sona gelindi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin seçim vaatleri arasında yer alan Engelsiz Park projesinde sona gelindi. Proje en kısa sürede engellilerin hizmetine sunulacak.

Engelsiz Park’ta çalışmalar sona gelindi
Engelsiz Park’ta çalışmalar sona gelindi Admin
Advert

31 Mart yerel seçimlerinde Karaköprü’yü engelsiz park yapma sözü veren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor.

Başkan Baydilli’nin talimatı ile ilçenin Atakent Mahallesinde 5 bin metrekare alan üzerine yapılan parkta engelli vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği şekilde oyun grupları, oturma grupları ve spor aletleri yer alıyor. Ayrıca parkın içerisinde engelli eğitim ve konferans salonu da engelli vatandaşlara hizmet verecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, engellilerin hayata tutunmaları, hayatın her alanında yer almaları için her zaman onların yanlarında olduklarını vurgulayarak, ''Seçimlerde vatandaşlarımıza sözümüz vardı. Bu doğrultuda Atakent Mahallemizde engelli kardeşlerimiz için 5 bin metrekare alan üzerine bir engelli parkı inşa ettik. Kısa süre sonra hizmete girecek olan bu parkımızın içerisinde eğitim salonu, oyun grupları, oturma grupları ve konferans salonumuz bulunuyor. Bu parkımızda her şey engelli kardeşlerimizin rahatlığına yönelik dizayn edildi. Parkımız Şanlıurfa’mıza, Karaköprü’müze ve engelli vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Atakent Mahalle Muhtarı Hasan Gümük, Mahallelerinde yapımı devam eden Engelli parkın bitme aşamasına geldiğini, Parkın yapımında emeği geçen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü engelsiz park park projesi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı