Advert
Advert

Vali Erin’den, Ceylanpınar ve Resulayn’a ziyaret

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Ceylanpınar Belediye Başkanı seçilen Feyyaz Soylu’ya iade-i ziyarette bulunarak, görevinde başarılar diledi.

Vali Erin’den, Ceylanpınar ve Resulayn’a ziyaret
Vali Erin’den, Ceylanpınar ve Resulayn’a ziyaret Admin
Advert

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ve meclis üyeleri tarafından belediye binasının girişinde karşılanan Vali Erin, başkanlık makamında ağırlandı. Yeni Başkan Soylu’ya hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Erin, görevinde başarılar diledi.

Belediye ziyaretinin ardından Ceylanpınar’ın karşısında bulunan Resulayn’a geçen Vali Erin, tadilat çalışması devam eden kamu binalarında incelemelerde bulundu. Resulayn Yerel Polisi (Şurta) hizmet binası, belediye binası ve Jandarma için yapımına başlanan bina inşaat alanına giden Vali Erin, uygulanan projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütü PKK/YPG’nin işgalinden temizlenen Resulayn’daki kamu binalarının büyük bölümü, terör örgütü tarafından tahrip edilerek kullanılamaz hale gelmişti. Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) koordinesinde acil olarak elektrik ve içme suyu şebekeleri onarılarak hizmete alınan ilçede, hastane ve okul binaları da hizmet verebilecek hale getirilmişti.

urfa çağdaş şanlıurfa vali erin resulayn telabyad
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı