Advert

Yarıyıl tatilinde adresleri Haliliye oldu

Haliliye Belediyesi bünyesinde hizmet veren Eğitim ve Gençlik Merkezleri yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrenciler ile doldu taştı.

Yarıyıl tatilinde adresleri Haliliye oldu
Yarıyıl tatilinde adresleri Haliliye oldu Admin
Advert

Temel belediyeciliğin yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında da vatandaşlara en iyi şekilde hizmet veren Haliliye Belediyesi, eğitime destek kapsamında da faaliyetlerini sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezlerinde bulunan kütüphaneler ve okuma salonları yarıyıl tatiline giren başta üniversite ve lise sınavlarına hazırlanan öğrencilerin ders çalışma adresi oldu.

Sabahın erken saatleri ile birlikte kütüphane ve okuma salonlarını dolduran öğrencilere rahat ve sessiz bir ortamda ders çalışma fırsatı buluyor. Tüm öğrencilerin tamamen ücretsiz yararlandığı eğitim merkezlerinde temizlik ve güvenlik konuları ön planda tutuluyor.

Yarıyıl tatilini ders çalışarak geçirmek isteyen öğrenciler Haliliye Belediyesi tarafından sunulan hizmetten dolayı memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiler.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kütüphaneler ve okuma salonları, 08.00 - 20.00 saatleri arasında ders çalışmak isteyen öğrencilere hizmet veriyor.

urfaçağdaş şanlıurfa haliliye yarı yıl tatil kütüphane öğrenci gençlik merkezi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı