Advert

Karaköprü'de çocuklara çevre bilinci aşılanıyor

Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından yapılan etkinliklerle ilkokul çağındaki çocuklara çevreyi koruma bilinci, geri dönüşüm, hijyen ve fide dikimi eğitimleri verilerek çevre bilinci aşılanıyor.

Karaköprü'de çocuklara çevre bilinci aşılanıyor
Karaköprü'de çocuklara çevre bilinci aşılanıyor Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi yaptığı etkinlikler ve projelerle çevreyi korumak için farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Çevre Koruma birimi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte ilkokul çağındaki çocuklara çevre bilinci aşılanması için çevreyi tanıma ve fide dikimi eğitimi verildi. 

Karaköprü Belediyesi ve GAP Bölge İdaresi ortaklığında düzenlenen programda çocuklara çevre koruma, sağlık ve hijyen, fide dikimi eğitimleri uzmanları tarafından verildi.

GAP Bölge İdaresi Şube Başkanı Suphi Aksoy tarafından çocuklara atıkların çevreye zararı ve geri dönüşümün önemi anlatılırken, Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Abdullah Melik tarafından fide dikimi ve çevrenin, ağaçların korunmasının önemi ile ilgili eğitim verildi.

Etkinliğe Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları Celal Şeker, Osman Uludağ ve Mustafa Aslan da katılırken, çocuklara geri dönüşüm kutuları ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. 

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü çocuklar çevre bilinci çevre koruma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı