Advert

4 Şüpheli gözaltına alındı

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Viranşehir’de yapılan operasyon sonucu; (1) ton (400) kğ. kıyılmış tütün, (272.100) adet makaron, (63.000) adet sarmalık sigara kağıdı, (1.200.000) adet sigara filtresi, (1) adet olayda kullanılan araç ve (1) adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. Bu olaylara ilişkin, toplam (4) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

4 Şüpheli gözaltına alındı
4 Şüpheli gözaltına alındı Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Şanlıurfa İl J.K.lığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, kaçakçılık olayları ile mücadele kapsamında, yapılan çalışmalar neticesinde; 06-08 Ocak 2020 tarihlerinde, Viranşehir İlçesi mülki sınırları içerisinde yapılan operasyon sonucu; ev ve eklentiler, araç ile depolarda, alınan arama kararlarına istinaden, toplam; (1) ton (400) kğ. kıyılmış tütün, (272.100) adet makaron, (63.000) adet sarmalık sigara kağıdı, (1.200.000) adet sigara filtresi, (1) adet olayda kullanılan araç ve (1) adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. Bu olaylara ilişkin, toplam (4) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, her türlü kaçakçılık faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.”

urfa çağdaş şanlıurfa viranşehir tütün makaron silah il jandarma gözaltı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı