Advert

Şampiyon Takımdan Başkan Beyazgül’e ziyaret

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Suruç Hokey Kulübü sporcularıyla bir araya geldi.

Şampiyon Takımdan Başkan Beyazgül’e ziyaret
Şampiyon Takımdan Başkan Beyazgül’e ziyaret Admin
Advert

Malatya’da düzenlenen U 16 Türkiye Hokey karşılaşmasında şampiyon olan ve birinci lig müsabakalarında mağlup olmadan şampiyon olarak süper lige yükselen Suruç Hokey takımı sporcuları ve teknik heyetle beraber Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaret etti.

Suruç Hokey Takımının süper lige çıkması Urfa adına iftihar verici bir husus olduğunu belirten Başkan Beyazgül, “Suruç Hokey Kulübü, Şanlıurfa’yı temsilen Malatya’da yarışmalara katıldı ve orada hiç mağlup olmadan süper lige geçtiler. Urfa adına iftihar verici bir husus. Burada kulüp başkanımızı ve hocamızı tebrik ediyorum. Bu şekilde gençlerin kabiliyetlerini bulup ortaya çıkarmak ve onlar üzerinde çalışma yapmak önemliydi. Urfa genç potansiyeli itibariyle bir çok alanda başarılı olabilecek bir potansiyele sahip. Arkadaşlarımız bu sene süper ligde ümit ediyorum ki orada da şampiyon olurlar çünkü bir alt ligde hiç mağlup olmadan üst lige geçmişlerdir. Başka branşlarda da Şanlıurfa’mızı inşallah gençlerimiz en üst ligde temsil etmesini ve Türkiye değil bundan sonra dünya şampiyonaları ve dünya dereceleri almalarını temenni ediyoruz. Biz başarıları için kendilerine elimizden gelen desteği vereceğiz, yardımcı olacağız. Bizleri ziyarete geldikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Suruç Hokey Kulübü Başkanı Mustafa Yüksel ve takım hocası Abit Bostancı, Başkan Beyazgül’e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.

Öte yandan tüm sporcularla tek tek tokalaşan Başkan Beyazgül, sproculara hediye vermeyi de ihmal etmedi.  

urfa çağdaş şanlıurfa suruç okey takımı şampiyon
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı