Advert

Jandarmadan başarılı operasyon

İl Jandarma Komutanlığı tarafından Viranşehir-Suruç-Hilvan İlçeleri mülki sınırları içerisinde yapılan operasyonlarda esrar,uyuşturucu içerikli hap ve silah yakalandı.

Jandarmadan başarılı operasyon
Jandarmadan başarılı operasyon Admin
Advert

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Şanlıurfa İl J.K.lığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, kaçakçılık olayları ile mücadele kapsamında, yapılan çalışmalar neticesinde; 20-21 Aralık 2019 tarihlerinde, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, Viranşehir-Suruç-Hilvan İlçeleri mülki sınırları içerisinde yapılan operasyonlar sonucunda; (2) kğ. esrar maddesi, (156) adet uyuşturucu içerikli hap, (1) adet ruhsatsız tabanca, (6) adet tabanca şarjörü, (183) adet tabanca mermisi, (1) adet ruhsatsız şarjörlü yivsiz av tüfeği, (30) adet av tüfeği fişeği, (128) paket kaçak sigara, (35) şişe kaçak viski, (943) adet cinsel içerikli hap, (568) adet cinsel içerikli jel ve (62) adet cinsel içerikli sprey ele geçirilmiştir.

Bahse konu bu kaçakçılık olaylarında; toplam (9) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahısların işlemlerinin tamamlanmasını müteakip çıkarıldıkları adli makamlarca (3) şahıs tutuklanmış olup diğer (6) şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, her türlü kaçakçılık faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.   Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

urfa çağdaş şanlıurfa il jandarma operasyon silah kaçak viski tabanca mermisi uyuşturucu hap
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı