Advert
Advert

Eyyübiyeli sporcular şampiyonaya damga vurdu.

Eyyübiye Belediyesi sporcuları, Türkiye’de ilk kez yapılan Büyükler Türkiye Kuraş Şampiyonasına damga vurdular. 14- 15 Aralık tarihlerinde arasında Düzce’de yapılan şampiyonada Eyyübiye Belediyesi antrenörlerinden Ali Çağlayan 90 kg’da Türkiye birincisi olarak, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına gitmeye hak kazandı.

Eyyübiyeli sporcular şampiyonaya damga vurdu.
Eyyübiyeli sporcular şampiyonaya damga vurdu. Admin
Advert

Eyyübiye Belediyesi sporcuları, Türkiye’de ilk kez yapılan Büyükler Türkiye Kuraş Şampiyonasına damga vurdular. 14- 15 Aralık tarihlerinde arasında Düzce’de yapılan şampiyonada Eyyübiye Belediyesi antrenörlerinden Ali Çağlayan 90 kğ’da Türkiye birincisi olarak, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına gitmeye hak kazandı. Gelişmekte olan spor branşları Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan ve Türkiye’de ilk kez düzenlenen Büyükler Türkiye Kuraş Şampiyonası 14- 15 Aralık tarihlerinde Düzce’de yapıldı. Büyük çekişmeye sahne olan müsabakalara Eyyübiye Belediyesi sporcuları ve antrenörleri damga vurdu.  Büyükler Türkiye Şampiyonasında 90 kg’da Ali Çağlayan Türkiye birincisi olarak ülkemizi Avrupa ve Dünya Şampiyonları müsabakalarında temsil etmeye ha kazanırken, yine 100 kg’da Cuma Ciniviz Türkiye ikincisi, 55 kg’da Ahmet Bali de Türkiye beşincisi oldu.

Şampiyona sonrası açıklama yapan sporcular, kendilerine sunulan imkanlardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve Gençlik Spor Müdürü Tarkan Turan Öztekin’e, teşekkür etti.

urfa çağdaş şanlıurfa eyyübiye sporcular kuraş şampiyonası şampiyona temsil etme
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı