Advert

5 Şüpheli gözaltına alındı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’nca Viranşehir ilçesinde yapılan operasyonda uzun namlulu silah, kaleşnikof ve silah ile beraber çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

5 Şüpheli gözaltına alındı
5 Şüpheli gözaltına alındı Admin
Advert

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Şanlıurfa İl J.K.lığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, Silah ve Mühimmat Kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 05 Aralık 2019 tarihinde, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden Viranşehir ilçesi, D. mahallesinde ikamet eden A.K., H.K. ve M.K. isimli şahısların ev ve eklentilerinde eş zamanlı olarak yapılan arama sonucunda, (1) adet 7.62 mm. çapında G1 marka uzun namlulu silah, (5) adet G1 silahına ait şarjör, (1) adet 7.62 mm. çapında kaleşnikof piyade tüfeği, (1) adet kaleşnikof tüfeğine ait şarjör, (467) adet 7.62 mm. çapında fişek ve (2) adet ruhsatsız yarı otomatik av tüfeği ele geçirilmiş olup olaya ilişkin (5) şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı ile her türlü kaçakçılık faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.” Denildi.

urfa çağdaş şanlıurfa il jandarma viranşehir operasyon silah mühimmat şüpheli gözaltı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı