Advert
Advert

Gençler Hayallerine Haliliye ile kavuşuyor

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu ile gençler geleceğe hazırlanıyor.

Gençler Hayallerine Haliliye ile kavuşuyor
Gençler Hayallerine Haliliye ile kavuşuyor Admin
Advert

Haliliye Belediyesi, gençlerin eğitimine destek amaçlı yürüttüğü faaliyetleri sürdürüyor. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs vermeye devam ediyor. Bahçelievler Eğitim ve Gençlik Merkezi binasında, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan mezun öğrencilere yönelik tüm branşlarda, alanında uzman öğretmenler tarafından kurslar veriliyor.

TYT ve AYT kurslarına yönelik sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarındaki öğrencilere program dahilinde matematik, geometri, fizik, kimya, biyoloji, tarih, coğrafya, felsefe, edebiyat ve Türkçe dersleri veriliyor.

Rahat bir ortamda hazırlık fırsatı bulan üniversiteye hazırlık öğrencileri Haliliye Belediyesinin bu hizmetin dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiler.

Hazırlık kursunda eğitimler hafta içi sabah saat 9.00’da başlayıp akşam saat 18.00’da sona eriyor. Ayrıca öğrenciler etüt, soru çözümü ve deneme sınavları imkanlarından da belirlenen program dahilinde yararlanabiliyor.

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye gençler sosyal ilişkiler öğrenciler kurslar hazırlık kursları mezun öğrenciler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı