Advert

Yağmur Şanlıurfa’yı felç etti

Şanlıurfa’da dün yağan yağmur kenti felç etti. Bağlarbaşı’nda toprak kayması olunca trafik durma noktasına geldi. Birçok alt geçit sürücüleri perişan etti.

Yağmur Şanlıurfa’yı felç etti
Yağmur Şanlıurfa’yı felç etti Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Dün kentte yağan yağmur vatandaşları perişan etti. Yetkili ekipler gün boyu çalışarak vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştı. Belediye yetkilileri yağış nedeniyle yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Uyarı Merkezinden alınan bilgiler doğrultusunda 05.12.2019 Perşembe(bugün) sabah saat 06.00’dan itibaren başlayan kuvvetli yağışın 06.12.2019 Cuma saat 12.00 kadar sürmesi beklenmektedir. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Çağrı merkezine düşen talepler neticesinde yağıştan etkilenen 13 ilçemize ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüz, Fen İşleri Daire Başkanlığımız, İtfaiye Daire Başkanlığımız ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığımızca tüm ekiplerimiz teyakkuz halinde sahada olmak kaydıyla müdahale etmektedir. Metrekareye 25kg-60 kg arası düşmesi beklenen Kuvvetli yağışın etkin bir şekilde devam etmesi durumunu göz ardı etmemek kaydıyla Şanlıurfalı tüm hemşerilerimizi sel, taşkın ve su baskınlarına karşı duyarlı ve dikkatli olmaları önemle arz olunur. Her konuda olduğu gibi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz tüm ekiplerince sahada 24 saat esaslı görevini yürütmektedir.”

urfa çağdaş şanlıurfa yağmur
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı