Advert

Başkan Kuş, eğitime desteğini sürdürüyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Kitap Otağı’na gelen öğrencilere, kaynak kitap desteğinde bulundu. Başkan Kuş,” Eğitime desteğimize ara vermeden devam edeceğiz.” Dedi.

Başkan Kuş, eğitime desteğini sürdürüyor.
Başkan Kuş, eğitime desteğini sürdürüyor. Admin
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Kitap Otağı’na gelen öğrencilere, kaynak kitap desteğinde bulundu. Altyapı ve üstyapı alanında yapılan çalışmalarla Eyyübiye’nin  değişim ve dönüşüme öncülük eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eğitim alanında desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Eyyübiye Belediyesi Gençlik Merkezleri ve Kitap Otağı’na gelen YKS sınavına hazırlanan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Kuş, öğrencilere kaynak kitap desteğinde bulundu. Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağı’nda düzenlenen programa katılan ve gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kuş, öğrencilerle tek tek ilgilenip, istek ve taleplerini sordu. Başkan Kuş’a eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür eden öğrenciler, kaynak kitaplarını Başkan Kuş’un elinden aldı. Geleceğimizin teminatı olan gençliğe yönelik yatırımlarının devam edeceğini belirten Başkan Kuş,” Eyyübiye gençliğine ve eğitimine katkı sunmayı sürdüreceğiz.” Dedi.

Gençlik Merkezleri ve Kitap Otağı’nı dershane formatına da dönüştürdüklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim geleceklerimizdir. Bizler 1 Nisan’dan önce ismimizin açıklandığı gün itibari ile her platformda Eyyübiye’li çocuklarımıza ve gençlerimize pozitif ayrımcılık yapacağımızı ifade etmiştik. Bu noktada Eyyübiye’li kardeşlerimize bir vaadimiz vardı gerek Gençlik merkezlerimizi gerekse Ak Evleri’mizi dershane niteliğine kazandıracağız demiştik.  2 ay önce bunun adımlarını atarak sınıflar oluşturduk. Gerek Milli Eğitim gerekse Halk Eğitim ile ortaklaşa çalışarak destek aldık. Bu destek neticesinden sonra Belediyemizin de bünyesinde bulunan öğretmenlerimizin katkıları ile dershanemizi kurduk. 100’e aşkın öğrencimize eğitim vermekteyiz. İnşallah önümüzdeki dönem öğrenci sayımız da artacak, sınıflarımız da artacak, öğretmen sayısını da  arttıracağız. Eyyübiye eğitimine ciddi manada katkı sağlayacağız. Eyyübiye Belediyesi olarak nasıl çocuklarımıza sahip çıkıyorsak Türkiye’deki bütün Belediyelerin çocuklarımıza sahip çıkması gerekir. Ben buradan Türkiye’deki bütün Belediyelere eğitim anlamında çocuklarımıza destek vermeye davet ediyorum. “ dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa eyyübiye başkan kuş eğitim destek öğrenci kitap desteği gençlik yatırım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı