Advert

Karaköprü Belediyespor Telafi Peşinde

TFF 3. Lig ekibi Karbel Karaköprü Belediyespor pazar günü evinde oynayacağı Silivrispor maçının hazırlıklarını sürdürürken, karşılaşmadan galip ayrılarak son haftalardaki kötü gidişi sonlandırmak istiyor

Karaköprü Belediyespor Telafi Peşinde
Karaköprü Belediyespor Telafi Peşinde Admin
Advert

TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor ligin 14. haftasında sahasında Silivrispor'u konuk edecek. Kırmızı siyahlı ekip maç öncesi çalışmalarını sürdürürken, son haftalarda alınan kötü sonuçları telafi etmek için karşılaşmadan galip ayrılmak istiyor.

24 Ekim Pazar günü saat 13.00'te başlayacak olan karşılaşma öncesi Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan taraftarları maça davet etti.

Kulüp Başkanı Aslan, "Son haftalarda istemediğimiz sonuçlar aldık, şanssız puan kayıpları yaşadık. Bu hafta Silivrispor maçında hem telafi etme adına hem de yeni bir çıkış yakalamak için kazanmak istiyoruz. Takımımız hazırlıklarını sürdürüyor, maç günü tüm hemşerilerimizi stada takımı desteklemeye davet ediyorum. İnşallah iyi bir sonuçla kazanacağız ve yeni bir çıkış yaparak üst sıralarda yer alacağız" diye konuştu.

Pazar günü Karaköprü Faruk Çelik Stadında oynanacak olan karşılaşmayı Manisa Bölgesi Hakemi Yunus Emre Çakar yönetecek.

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü belediyespor taraftar maç maç hazırlık galip ayrılma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı