Advert
Advert

Kamu Sağlık Sen Genel Kurulu yaptı

Aralık 2018 de Bakanlıktan onay olarak sağlık çalışanlarının hakkını savunmak üzere faaliyete geçen Kamu Sağlık Sen (Kamu Sağlık İşçileri Sendikası) 1. yılında, 1. olağan genel kurulunu yaptı. Yapılan Kurulda İbrahim Halil Duyar Genel Başkan oldu.

Kamu Sağlık Sen Genel Kurulu yaptı
Kamu Sağlık Sen Genel Kurulu yaptı Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Bugün Kamu Sağlık Sendikasının Olağan Genel Kurulunu çok geniş bir katılım ile gerçekleşti. Merkezi Şanlıurfa’da bulunan Kamu Sağlık Sendikası genel kurulu genel merkezde yapıldı. Olaysız, bayram havasında tıpkı bir şölen gibi geçen kongrede Genel Başkanlığa İbrahim Halil Duyar seçildi.

1 yıl içinde 13 ilde örgütlenme yaparak kurumsal kimliğini hızla kazandı. Kilis, Antep, Urfa, Samsun, Kayseri, İzmir, Ankara, İstanbul,Mersin, Kocaeli, Bingöl, Van, Hatay’da şubeler açıldı.

Başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, bir yıl içerisinde hemen her siyasi ile üst düzey görüşmeler yaparak sağlık çalışanlarının sorunlarını dile getirdi.

Geçtiğimiz 1 Mayısta Türkiye de ilk ve tek olarak kutlama yapmak yerine, tüm resmi hesaplarında ve kurumsal internet sitelerinde 24 saatlik ekran karartması yaparak "Bu para ile (2020 tl) geçinmeye çalışan, hayata tutunmakta zorlanan işçi var iken, bir de utanmadan çıkıp bayram mı yapacağız?" söylemi ile 1 Mayıs kutlamalarına katılmayarak Türkiye sendikacılığına yeni bir perspektif kazandı.

Bugün yapılan 1. olağan kongrede tek liste halinde delegelerin oyunu alarak tekrardan 4 yıl süre ile Sendika Genel Başkanlığına seçilen Duyar; ayak oyunlarına imkân tanımadan, şeffaf bir seçim zemini hazırlayarak demokrasi dersi verdik" dedi.

Başkan Duyar, Seçim işlemlerinin ardından Cuma günü tekrar Ankara'ya giderek bir dizi siyasi temaslarda bulunarak, görevin bir saniyesini bile boşa harcamayacağız diye konuştu.

Genel Başkan İbrahim Halil Duyar, “Bugün bizlere güvenen, şahsımı sendikamızın Genel Başkanlığına tekrar layık gören başta tüm delege dostlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Genel Kurulumuzda bizleri yalnız bırakmayan;

Hür Belediye - İş Sendikası Genel Başkanı Sinan Sır'a,

Öztüm Güvenlik - İş Sendikası Genel Başkanı Soner Güney'e,

Konut - Sen Genel Başkanı Uğur Gözel'e,

Tüm Ağaç - İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Faruk Fırat'a ve İbrahim Halil Kaya'ya,

Sürpriz ziyaretleri ile bizleri mutlu eden CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık'a,

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir'e,

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı İsa Onur'a

1 aydır gece gündüz demeden bu kurultayın hazırlığını yapan kıymetli yönetiminin her bir ferdine,

Bütün bir gün sizlere kaliteli bir haber aktarmak için yoğun mesai harcayan değerli Basın Emekçilerine, Telefondan, sosyal medyadan iyi dileklerini ileten tüm dostlara şahsım ve yönetimim adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Rabbim bize görev aldığımız bu 4 yıl içerisinde hayırlı işler yapmayı nasip etsin.” Diye konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa kamu sağlık sen genel kurul başkan ibrahim halil duyar kongre emekçi sağlık işçileri
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı