Advert
Advert

Doğum ve doğum sonrası bakım paneli

Anne ve bebek ölümlerini azaltmak, Normal doğumun teşviki, Doğum esnasında oluşabilecek problemlerin yönetimi ve doğum sonrası oluşabilecek kanamalar ve hayati önemi olan konuların ayrıntılı olarak ele alındığı panelde;

Doğum ve doğum sonrası bakım paneli
Doğum ve doğum sonrası bakım paneli Admin
Advert

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanlığı  ve Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi işbirliği ile ilimiz merkez ve ilçelerdeki kamu, özel ve üniversite hastanesi doğumhane ve postpartum servislerinde görevli ebelerle,  Harran Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr.M.Erdal SAK , Doç. Dr. Neşe Gül HİLALİ, Doç. Dr. Adnan İNCEBIYIK, Doç. Dr. Mert Ulaş BARUT ve Ebe Nuriye CUCİ tarafından konuşmalar yapılarak pratik çözümler konularında katılanlara paylaşımlarda bulunuldu.

        Halk Sağlığı Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Abdullah SOLMAZ, Başkan Yrd.Dr. Öznur GAZANFER BULUT ve ÇEKÜS  Birim Sorumlusu Mesut HAMİDANOĞLU ile toplantıya katılan ebelerle kadın sağlığı ve doğum ile ilgili konularda değerlendirmeler yapılarak panel gerçekleştirildi. Normal doğumun teşviki, doğum esnasında oluşabilecek komplikasyonların önlenmesi ve doğum sonrası oluşabilecek kanamalar ayrıntılı olarak ele alındı.

urfa çağdaş şanlıurfa doğum panel doğum sonrası hastane doğumhane
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı