Advert

TGK Cemiyet Başkanları Aydın'da Toplanıyor!

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 19’uncu Başkanlar Kurulu Toplantısı bu kez Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin (ABGC) ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

TGK Cemiyet Başkanları Aydın'da Toplanıyor!
TGK Cemiyet Başkanları Aydın'da Toplanıyor! Admin
Advert

Türkiye'nin en üst çatı medya meslek kuruluşu konumundaki Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 19’uncu Başkanlar Kurulu Toplantısını Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde gerçekleştiriyor. 15-16-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGK) Toplantısı’na TGK Yönetim Kurulu, 8 Federasyon Başkanı ve 70 ilde bulunan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı katılım sağlayacak. Şanlıurfa adına ise Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Cemiyet Başkanı Tahir Gülebak katılacak.

200 kişiye yakın gazetecinin katılacağı toplantıda, basının yaşadığı sorunlar masaya yatırılarak çözümü noktasında neler yapılabileceği istişare edilecek. Aydın başta olmak üzere diğer illerde bulunan basın mensuplarının sorunlarının tartışılacağı toplantıda aynı zaman da Aydın’ın tarihi ve güzellikleri gezilecek.

Toplantı öncesi açıklamalarda bulunan ABGC Başkanı Cem “Türkiye’nin dört bir yanından gelen cemiyet başkanlarımızı, gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü diye tanımlanan Aydın’da ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Toplantıda gazetelerin ve gazetecilerin sorunlarını konuşup, çözüm önerilerinde bulunacağız. Ayrıca Aydın’ın tarihi ve doğal güzelliklerini göstereceğiz’’ ifadelerini kullandı. (Haber: Fatma KIRMIZI)

urfa çağdaş şanlıurfa gazeteciler birliği gazeteciler cemiyeti gazeteciler federasyonu cemiyet başkanları
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı