Advert

Halfeti’de “Gelecek Turizmde" Konulu Seminer Düzenlendi

Harran Üniversitesi Halfeti Meslek Yüksekokulu ve Halfeti İlçe Kütüphanesi iş birliğinde “Gelecek Turizmde” semineri gerçekleştirildi. Halfeti Anadolu Lisesi konferans salonunda yapılan seminere Halfeti Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. M. Fatih KAYRAN ve Halfeti Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hülya ERASLAN konuşmacı olarak katıldı.

Halfeti’de “Gelecek Turizmde
Halfeti’de “Gelecek Turizmde Admin
Advert

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği seminerde konuşan; Öğr. Gör. M. Fatih KAYRAN, turizmin ülke ve bölge gelişimi için önemini vurgulayıp, turizm hedeflerine ulaşmak için yapılması gerekenler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Konuşmasının sonunda KAYRAN, Halfeti Meslek Yüksekokulu olarak, kurumlar arası iş birliği ile Halfeti ilçemizin sosyo-kültürel gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirtti.

Öğr. Gör. Hülya ERASLAN ise, turizmin ekonomik, sosyolojik, toplumsal, fiziksel, kültürel, siyasi etkilerinden bahsedip, turizm endüstrisinin ülke ekonomisindeki önemine vurgu yaparak, reklam ve tanıtım faaliyetlerinin turizme olumlu etkilerinden söz etti. Turizm istatistiklerine değinen ERASLAN, ülkemizi ziyaret eden turist sayısının fazla olmasına rağmen elde edilen gelirin düşük olmasının nedenlerinden bahsedip, geliri arttırmak için nelerin yapılması gerektiği hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Seminerin sonunda salonu dolduran katılımcı ve öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

urfa çağdaş şanlıurfa halfeti gelecek turizm öğrenci konferans turist sayısı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı