Advert
Advert

Birecik ve Suruç’ta silah ve mühimmat yakalandı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından Birecik ve Suruç’ta yapılan operasyonlarda ruhsatsız kalaşnikof, Piyade tüfeği, tabanca ve mühimmat ele geçirildi.

Birecik ve Suruç’ta silah ve mühimmat yakalandı
Birecik ve Suruç’ta silah ve mühimmat yakalandı Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince ‘’Silah ve Mühimmat Kaçakçılığına’’ yönelik yapılan çalışmalar neticesinde Adli Makamlardan alınan arama kararına istinaden Birecik ve Suruç ilçelerinde iki farklı adreste yapılan arama sonucunda ruhsatsız; (3) adet AK47 Marka Kaleşnikof Piyade Tüfeği ve Tüfeğe ait (6) adet şarjör, (2) Adet tabanca ve tabancaya ait (4) adet şarjör,(3) adet av tüfeği ve bu silahlara ait (1.300) adet mühimmat ve (1) adet kesici delici alet ele geçirilmiştir.

Bahse konu ‘’Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı’’ suçundan (2) şahıs yakalanarak gözaltına alınmış olup çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, Kaçakçılık ve uyuşturucu ile mücadelede gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalar aralıksız devam etmektedir.” Denildi.

urfa çağdaş şanlıurfa birecik suruç silah mühimmat kaçakçılık
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı