Advert
Advert

Yıldıztaş, Paradan ziyade huzur ve mutluluk kazanılmalı

Haliliye İlçesi Şair Şevket Mahallesi’nde uzun zamandır hizmet veren “Silver Bayan Kuaförü & Saç ve Kaynak Merkezi” Urfa halkı tarafından halkından tam not alıyor.

Yıldıztaş, Paradan ziyade huzur ve mutluluk kazanılmalı
Yıldıztaş, Paradan ziyade huzur ve mutluluk kazanılmalı Admin
Advert

Fatma Keber- Urfa Çağdaş/

Şair Şevket Mahallesi’nde uzun süreden beridir hizmet veren Silver Bayan Kuaförü, deneyimli personeli ile yoluna emin adamlarla devam ediyor.

Ombre, sombre,rofle, balyaj, kesim, fön,kırık fön, Brezilya fonü, amerikan fönü, saf keratin bakımı, tres kaynak, mikro kristal kaynak, keratin kaynak, boncuk kaynak,  ağda, Kaş, Tesettür bölümü gibi değişik hizmetlerin verdiği işyerinde verilen kaliteli hizmet ile Şanlıurfalılardan tam not aldı.

Şanlıurfa halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Siver Bayan Kuaförü işyeri sahibi Metin Yıldız ise bu hizmete layık olmaya çalışacaklarını ifade ederek herkesi işyerlerine beklediklerini belirtti.

Silver Kuaför Salonu işleten Metin Yıldıztaş, Urfa Çağdaş Medya Grubuna yaptığı açıklamada, “1989 da Osmaniye'de dünyaya geldim ben Dünya’ya geldikten bir müddet sonra Urfa’ya yerleştik. 10 yaşına geldiğim de ise yani 1999 yılında Şanlıurfa’da bir bayan kuaföründe çırak olarak işe başladım. Mesleğimi yaptıkça sevdim sevdikçe ise en iyi şekilde yapmaya çalıştım.

2004 yılında okuduğum liseyi bıraktım 2005 yılında mesleki okuluna başlayıp 2011 de bayan kuaförlük bölümünü başarıyla bitirip kalfalık ustalık belgelerimi aldım. Gerek yurt içi gerek yurt dışı eğitimlerine katılıp renklendirme, topuz, saç kesimi ve benim için en önemli olan hayatım da insanları daha çok sevmemi sağlayan onlarla rahat iletişim kurmama olanak sağlayan kişisel gelişim eğitimimi tamamladım. Şuan Silver Kuaför olan bir salonum ve yüce Allah’a onun için şükrettiğim bir iş ortağım ve 13 çalışanım var. Meslektaşlarıma tavsiyem müşterilerimizi kazanç kapısı olarak görememeleri tek gayeleri ise onları mutlu etmek olsun, sanatta para kazanmak en son aşamadır bir ressam nasıl ki parayı düşünerek resim çizemiyor ise bizler de parayı düşünerek sanatımızı icra edemeyiz. Emin olsunlar ki paradan ziyade huzur ve mutluluk kazanacaklardır. Daha sonra ise huzurlu bir şekilde helal kazanç daha kolay hale gelecektir. “ dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa bayan kuaför silver kuaför bayan saç kesimi saç ve kaynak
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı