Advert
Advert

Vatandaş muhtarından memnun

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Şair Şevket Mahallesi Muhtarı Ahmet Altun, mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Vatandaş muhtarından memnun
Vatandaş muhtarından memnun Admin
Advert

Fatma Keber- Urfa Çağdaş/

Haliliye İlçesi Şair Şevket Mahallesi muhtarı Ahmet Altun, yaptığı çalışmalardan dolayı vatandaşların gönlünde taht kurdu.

Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yakinen takip eden Muhtar Ahmet Altun, “Halkımıza sosyal ve kültürel anlamda bir çok hizmetlerimizde olacak. Muhtarın görevi sadece mühür basmak değildir. Mahallemde yapmış olduğum çalışmalarla halkımızdan büyük bir destek görüyorum. İnşallah ileride de bir çok projemizi hayata geçireceğiz" dedi.

Belediyenin mahallede yaptığı çalışmaları yakinen takip eden Muhtar Altun, Mahallemizdeki birçok esnafın özellikle kış aylarında yağış nedeniyle,  iş yerlerini, depolarını su basıyor maddi  zararları oluyordu bu nedenle çalışmamızı bu yönde başlattık. Haliliye Belediyesi ile koordineli bir çalışma yürütmekteyiz. Vatandaşlarımızda bu çalışmalarımızdan dolayı oldukça memnun durumdalar diye sözlerini tamamladı.

urfa çağdaş şanlıurfa şair şevket mah muhtar ahmet altun çalışma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı