Advert
Advert

Canpolat, yanlarında olmaya devam ediyoruz

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Belediye bünyesinde Çölyak hastalarına hizmet veren glütensiz ekmek fırını ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımının yapıldığı merkezde incelemelerde bulundu.

Canpolat, yanlarında olmaya devam ediyoruz
Canpolat, yanlarında olmaya devam ediyoruz Admin
Advert

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda tüm sorumluluklarının yerine getirmeye hedefleyen Haliliye Belediyesi bu kapsamda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçede tüm kesimlerin sorunları ile birebir ilgilenen Belediye Başkanı Mehmet Canpolat kentteki Çölyak hastalarının hizmetine sunulan glütensiz ekmek fırını başta olmak üzere Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımının yapıldığı merkez ve belediyenin hizmete sunduğu kütüphanelerde incelemelerde bulundu.

“GLÜTENSİZ EKMEK DAĞITIMIMIZ DEVAM EDİYOR”

İlk olarak Çölyak hastalarına hizmet veren glütensiz ekmek fırınında incelemelerde bulunan Başkan Canpolat, burada yaptığı açıklamada sosyal belediyecilik çerçevesinde Haliliye Belediyesi’nin tüm sorumluluklarını yerine getirmeye devam ettiğini belirterek, “ Bizler halkımız için çalışmaya devam ediyoruz. Bu manada, Haliliye Belediyesi olarak glütensiz ekmek fırınımızda Şanlıurfa’da Çölyak Derneği’ne kayıtlı tüm üyelere ekmek dağıtımımız davam ediyor. Yaklaşık bin 400 Çölyak hastamız var. Bizler Haliliye Belediyesi olarak bu kardeşlerimize sofralarına ikram edilmek üzere kart sistemi ile glütensiz ekmek ikramlarımız devam etmektedir” dedi.

“2000 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE YARDIMINDA BULUNACAĞIZ”

Temaslarını ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımının yapıldığı merkezi inceleyerek sürdüren Başkan Canpolat, şunları söyledi:

“Haliliye Belediyesi olarak bu yılda vatandaşlarımıza, yardıma muhtaç ailelerimize kırtasiye yardımında bulunuyoruz. Bu manada ekiplerimizce belirlemiş olduğumuz defterdir, kalemdir, çantadır diğer ihtiyaç malzemeleri açısından bunları tedarik ettik. Elimizdeki listede ve okullardan aldığımız liste doğrultusunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimiz birebir direkt öğrencimizin evine giderek, kapısını çalarak ihtiyaçlarını bırakıp çıkıyorlar. Bu kapsamda arkadaşlarımız epey yol kat ettiler. Haliliye Belediyesi olarak 2000 öğrencimize kırtasiye yardımında bulunacağız. Şuanda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz 300 öğrencimizin birebir evine giderek bu kırtasiye malzemelerini bırakmış durumdalar. Bizler toplumun her alanında sosyal yardım alanında vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz.”

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye kırtasiye yardımı çölyak hastaları
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı