Advert
Advert

Büyükşehir Belediyesi’nden açıklama

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi son günlerde sosyal medyada yer alan asılsız haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Büyükşehir Belediyesi’nden açıklama
Büyükşehir Belediyesi’nden açıklama Admin
Advert

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan o açıklama::

Son dönemlerde bir takım kişi veya kişilerce kurumumuza karşı oluşturulmak istenen olumsuz algının bir örneği olan ve önceki gün sosyal paylaşım sitelerinde asıl kaynağı belli olmayan hesaplardan yayınlanan ve sözde 'Büyükşehir Belediyesi kamyonundan özel araca yakıt aktarımı' adı altında paylaşılan fotoğraf karesine yönelik siz değerli kamuoyuna açıklama yapma gereği hasıl olmuştur:

"Büyükşehir Belediyemizce '2019/263163 KİK nolu araç kiralama işi' kapsamında yapılan ihale Lider inşaat firmasında kalmıştır. Sözleşme kapsamında yüklenici firmadan minimum 28 damperli kamyon sürücülü ve yakıtı yüklenici firmadan olmak üzere istenmiştir. Belediyemizce yüklenici firmaya akaryakıt verilmemekte aracın yaptığı kilometre üzerinden ödeme yapılmaktadır. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerdeki 63 AJ 505 plakalı kamyon bu iş kapsamında çalıştırılan kamyonlardan olup fotoğraftaki her iki aracında belediyemizle alakası bulunmamaktadır. Fotoğraf karesinde yer alan bahse konu hadiseden dolayı yüklenici firmanın da çalışanını 30 Ağustos tarihinde işten uzaklaştırdığı öğrenilmiştir. Yukarıda da belirtildiği gibi Büyükşehir Belediyemize ait araçlarda herhangi bir akaryakıt hırsızlığı söz konusu değildir.

Kurumumuzu yıpratmaya yönelik söz konusu paylaşımları, özellikle Facebook'ta ismi belli olmayan hesaplar üzerinden yapan kişi veya kişilerle ve yine kurumumuzu yıpratacak şekilde yorum yapanlara yönelik olarak hukuki girişimler de bulunulacak olup kamuoyunun bilgilerine sunulur."

urfa çağdaş şanlıurfa büyükşehir belediyesi sosyal medya açıklama yakıt aktarımı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı