Advert

Kimsesiz çocukların yaşamları ele alındı

Şanlıurfalı yazar Kamile Özdemir, bir kitabını daha okuyucularıyla buluşturmanın gururunu yaşadı. Özdemir’in 3. Kitabı “Kanatsız Uçanlar” çıktı.

Kimsesiz çocukların yaşamları ele alındı
Kimsesiz çocukların yaşamları ele alındı Admin
Advert

Aziz Budak-Urfa Çağdaş/

Şanlıurfalı yazar Kamile Özdemir’den 1 kitap daha. Dağılan bir mutlu ailenin çocuklarının esirgeme kurumlarında yetişmesi ve verdikleri yaşam mücadelesinin konu aldığı “Kanatsız Uçanlar” isimli kitap okuyucularıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Kitap kahramanımız Ebru'nun kendisi ve kardeşleri için verdiği hayat mücadelesinin ele alındığı kitabın yazarı Kamile Özdemir, “Burda kitabımda sosyal toplum içinde kimsesiz çocukların yaşamlarına bir dokunuş yaptım. Ve onların sesi olmak istedim.” Dedi.

Özdemir, “Hayat; Anne ve babanın kanatları altında yaşamak ve var olmaktır. Onlarsız yaşamanın ne rengi nede tadı vardır. Değerini anlamalı insanoğlu... Onlar olmadan yaşıyor muyuz? Evet, yaşıyoruz fakat hep bir tarafımız kırık, buruk ve eksik yaşamaktayız. Yaşımız ne olursa olsun hep onları aramaktayız. Aile ortamında yaşıyorsan şanslısın. Şayet başında ailen yoksa hele birde onları kaybetmiş ve de yitirmiş isek hayata tek başınıza yaşam mücadelesini veriyorsan, o zaman çok güçlü olmak ve uçurumun kıyısına gelmemek için yaşama savaş açmalısın. Ya sen kazanırsın, yâda yaşama yenik düşersin. Elbette herkes kendi özgür iradesi altında yaşamak ister. Ya kader seni başkalarının gölgesi altında yaşamaya mecbur ederse...”

Yazar Kamile Özdemir’in 3 kitabı “Kanatsız Uçanlar”ı çok yakında bütün kitapçılardan temin edilebileceği belirtildi.

Urfa Çağdaş Medya Grubu olarak 3 kitabını çıkaran Yazar kamile Özdemir’e başarılarının devamını diliyoruz.

urfa çağdaş şanlıurfa yazar kamile özdemir kitap kanatsız uçanlar
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı