Advert
Advert

HDP kongre çalışmalarına hız verdi

Şanlıurfa’da kongre çalışmalarının startını veren HDP, kentte Ekim sonuna kadar ilçe kongrelerini tamamlamayı hedefliyor.

HDP kongre çalışmalarına hız verdi
HDP kongre çalışmalarına hız verdi Admin
Advert

Mehmet Toprak- Urfa Çağdaş

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şanlıurfa İl Örgütü yaptığı basın toplantısı ile kongre çalışmalarının startını verdi. Açıklamaya HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca, HDP PM üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kongre çalışmaları hakkında bilgi veren HDP PM üyesi İzzet Karadağ, 31 yerel seçimleri üzerinden 5 ay geçtiğini parti olarak seçim sonuçlarını değerlendirip eksiklerini tespit edip eleştiri ve özeleştiri sürecine girdiklerini söyledi. Bu süreçten sonra kongre çalışmalarına hızlı başladıklarını söyleyen Karadağ, Ekim ayının sonuna kadar ilçe kongrelerini tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti.

 KONGRE ÇALIŞMALARI

 Ardından söz alan HDP PM üyesi İbrahim Erkul, kongre komisyonlarını kurup hızla çalışmalara başladıklarını ifade etti. Urfa’da seferberlik ruhu ile kongreye gittiklerini dile getiren Erkul, ilçe ve il kongreleriyle birlikte öğütlenme seferberliği yapacaklarını ifade etti.

 UCA: ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALRINA HIZ VERİLDİ

 Ardından kısa bir konuşma yapan HDP Batman Milletvekili Feleknas Uca, ağır bir siyasal süreçten geçtiklerini söyledi. Baskılara yeterince cevap olmadıklarını dile getiren Uca, halka verdikleri sözler olduğunu ve seferberlik ruhu ile örgütlenme çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. İller, ilçeler, mahaller, köyler ve mecliste onlarca toplantı ve konferans yaparak dönemin ihtiyaçlarına cevap olacak bir örgütlenme kararı aldıklarını dile getiren Uca, bu anlamda ilk önce özeleştirel yaklaştıklarını ve il, ilçe, köy ve mahallerde örgütlenme çalışmalarına hız verdiklerini ifade etti.

urfa çağdaş şanlıurfa hdp kongre heyecan ilçe seçim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı