Advert
Advert

Urfaspor için ne karar alındı?

ASYAD olan Anadolu Spor Yazarları Derneği yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaret ederek, maddi anlamda büyük sıkıntı yaşayan Şanlıurfaspor’u konuştu.

Urfaspor için ne karar alındı?
Urfaspor için ne karar alındı? Admin
Advert

Şanlıurfa’daki spor gazetecilerini, köşe yazarlarını ve spor yorumcularını aynı çatı altında toplayan Anadolu Spor Yazarları Derneği Başkanı Mehmet Ağaslan ve üyeleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret etti.

Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız, Başkan Vekili Faruk Bayuk ve Basın Daire Başkanı Mithat Şengöz ile Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, 80 Milyon civarında borcu bulunan ve yok olma ile karşı karşıya kalan Şanlıurfaspor konuşuldu.

Şanlıurfaspor için görüşlerini dile getiren ASYAD Başkanı Ağaslan, Sarı-Yeşilli ekip için iki alternatifin bulunduğunu belirterek, “Ya Şanlıurfaspor’un borçları kapatılarak yola devam edilecek ya da Karaköprü Belediyespor’un adı değiştirilerek, yola devam edilecek” dedi.

Başkan Beyazgül de, Şanlıurfaspor’un çok yüklü miktarda borcunun bulunduğunu vurgulayarak, “Şanlıurfa, 2 Milyonluk şehri ile Süper Lig’i hak eden bir şehirdir. Bunun için elimizden geleni yapmamız lazım. Şuanda maddi anlamda sıkıntı yaşayan bir Urfaspor var. Bunun için nasıl bir yol izleneceğini, böyle fikir alışverişleri yaparak karara bağlayacağız” diye ifade etti.

Daha sonra ASYAD üyeleri ile Başkan Beyazgül ve beraberindekileri ile yapılan görüş alışverişinde; Şanlıurfaspor'un borcunun üstesinden gelmenin çok zor olduğu ve Şanlıurfaspor yerine Karaköprü Belediyespor’un adının değiştirilerek, yola devam edilmesi fikrinin ağır bastığı görüldü. (UĞUR BUDAK/ŞANLIURFA OLAY)

urfa çağdaş şanlıurfa urfaspor asyad karaköprüspor borç
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı